Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona s-a apropiat la 3 puncte de Real Madrid, după 4-0 cu Rayo Vallecano

FC Barcelona s-a apropiat la 3 puncte de Real Madrid, după 4-0 cu Rayo Vallecano

FC Barcelona s-a apropiat la 3 puncte de Real Madrid, după 4-0 cu Rayo Vallecano
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    30 Noi 2011   •   11:31

FC Barcelona şi-a revenit după eşecul surprinzător cu getafe din weekend şi s-a apropiat la 3 puncte de Real Madrid, după ce a învins pe teren propriu pe Rayo Vallecano cu scorul de 4-0.

Partida s-a jucat în avans, deoarece catalanii urmează să participe la Mondialul cluburilor, competiţie care se va desfăşura în Japonia, în luna decembrie.

Chilianul Alexis Sanchez a reuşit prima lui dublă de la transferul de la Udinese, în minutele 29 şi 42, înainte ca David Villa să stabilească scorul pauzei. În partea a doua, Lionel Messi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, ajungând astfel la 16 goluri în campionat, la fel ca şi Cristiano Ronaldo.

Alexis nu este doar un atacant, este şi un jucător care îşi face treaba şi care ajută mult echipa. A avut probleme cu accidentările, dar înainte de asta, a fost imens. Se vede că încă îi lipsesc anumite lucruri, pe care doar timpul şi prezenţele regulate în echipă le pot aduce. Oricum, îl felicit pentru meciul pe care l-a făcut”, a declarat Pep Guardiola, tehnicianul catalanilor.

Pentru Barcelona, a fost a 11-a victorie consecutivă pe teren propriu fără gol primit. Ultima echipă care a înscris pe Camp Nou în La Liga a fost Almeria, în luna aprilie.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona La Liga Spania
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close