Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho, fluierat pentru prima oară în carieră de fanii propriei echipe

Jose Mourinho, fluierat pentru prima oară în carieră de fanii propriei echipe

Jose Mourinho, fluierat pentru prima oară în carieră de fanii propriei echipe
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    23 Ian 2012   •   11:45

Eşecul din Cupa Spaniei cu Barcelona pare să fi inflamat spiritele la Real Madrid. Tehnicianul echipei din capitala Spaniei, Jose Mourinho, a fost nevoit să suporte pentru prima oară în carieră fluierăturile propriilor fani, la meciul cu Athletic Bilbao, de duminică seară.

De asemenea, în ziua partidei, cotdianul Marca, apropiat Realului, a dezvăluit un dialog dur pe care antrenorul portughez l-ar fi avut la unul dintre antrenamente cu doi dintre cei mai importanţi jucători ai madrilenilor, Sergio Ramos şi Iker Casillas.

Pentru orice există prima oară. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva nici la Porto, nici la Chelsea, nici la Inter. Nu mă deranjează. Au fost huiduiţi Zidane, Cristiano sau Ronaldo, de ce nu mi s-ar întâmpla şi mie? Ei au răspuns prin goluri, eu voi continua să muncesc”, a declarat Mourinho.

În ciuda atmosferei, Real Madrid s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Bilbao, revenind după ce Fernando Llorente a deschis scorul pe Santiago Bernabeu pentru oaspeţi.

Liderul din La Liga a reacţionat prin Marcelo, Cristiano Ronaldo, care a transformat două lovituri de la 11 metri şi rămâne pe primul loc în clasamentul golgheterilor, şi Jose Callejon, astfel că formaţia „blanco” îşi păstrează avansul de 5 puncte faţă de Barcelona în fruntea clasamentului.

Tot duminică, echipa lui Guardiola a învins tot cu 4-1, în deplasare, pe Malaga, într-un meci în care Lionel Messi a reuşit un hattrick. Chilianul Alexis Sanchez şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, gazdele înscriind golul de onoare prin Jose Rondon, în ultimele minute.

Ocupanta locului 3, Valencia, nu a reuşit decât o remiză pe terenul Osasunei, scor 1-1, în timp ce surpriza sezonului, Levante, a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Zaragoza, ultima clasată (0-0).

Rezultate La Liga: Espanyol - Granada 3-0, Santander - Getafe 1-2, Sociedad - Atletico Madrid 0-4, Betis - Sevilla 1-1, Osasuna - Valencia 1-1, Rayo Vallecano - Mallorca 0-1, Malaga - Barcelona 1-4, Levante - Zaragoza 0-0, Real Madrid - Bilbao 4-1.

Clasament: 1.Real Madrid 49p, 2.FC Barcelona 44p, 3.Valencia 35p, Levante 31p... 18.Gijon 18p (18j), 19.Villarreal 16p (18j), 20.Zaragoza 12p.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close