Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Barcelona şi Real Madrid câştigă fără emoţii

La Liga: Barcelona şi Real Madrid câştigă fără emoţii

La Liga: Barcelona şi Real Madrid câştigă fără emoţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   10:25

Gonzalo Higuain a reuşit cel de-al treilea hattrick în 14 zile, iar Real Madrid a câştigat fără probleme pe Santiago Bernabeu meciul cu Betis Sevilla, scor 4-1.

 
Atacantul argentinian a marcat în minutul 46,70 şi 73, Kaka trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor şi confirmând revenirea de formă din ultima perioadă, în timp ce andaluzii au înscris golul de onoare prin Molina.
 
În urmă cu câteva săptămâni nici măcar nu jucam, dar acum profit de orice oportunitate. După atâta timp în care mi-am aşteptat şansa, acum mă bucur şi mai mult de ceea ce reuşesc”, a declarat Higuain, care a mai punctat de câte trei ori în meciurile cu Espanyol, din La Liga, şi cu Chile, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
 
Real Madrid rămâne însă la un punct în spatele rivalei Barcelona, care s-a impus pe teren propriu în faţa lui Santander cu 3-0, printr-o dublă a lui Messi şi un gol al lui Xavi.
 
Prin cele două goluri marcate sâmbătă, Messi l-a depăşit pe Laszlo Kubala în topul marcatorilor all-time pentru catalani, 196 faţă de 194, următoarea ţintă a argentinianului fiind deţinătorul recordului pentru club, Cesar Rodriguez, care a înscris de 235 de ori.
 
Mallorca a obţinut in-extremis un punct acasă cu Valencia, Hemad transformând în prelungiri un penalty, prin care a anulat avantajul luat de „lilieci” după golul francezului Rami, în timp ce Villarreal nu a reuşit decât o remiză albă în deplasarea de la Getafe.
 
Un alt meci fără goluri s-a jucat între nou-promovata Granada şi Atletico Madrid, echipa din capitala Spaniei ajungând la a treia partidă consecutivă în care nu reuşeşte să câştige şi să marcheze.
 
Rezultate La Liga, etapa a 8-a: Getafe - Villarreal 0-0, Mallorca - Valencia 1-1, Real Madrid - Betis 4-1, Barcelona - Santander 3-0, Granada - Atletico Madrid 0-0
 
Clasament La Liga: 1.FC Barcelona 17 p, 2. Real Madrid 16p, 3. Levante 14p (6j), 4. Valencia 14p... 18.Granada 5p, 19.Santander 4p, 20. Gijon 1p (6j).
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close