Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Prima victorie în deplasare pentru Barcelona

La Liga: Prima victorie în deplasare pentru Barcelona

La Liga: Prima victorie în deplasare pentru Barcelona
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Oct 2011   •   12:41

FC Barcelona a obţinut prima victorie în deplasare în actuala ediţie de campionat din Spania, 1-0 cu Sporting Gijon, şi a revenit pe primul loc în clasament. Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Adriano, în minutul 12.

În precedentele două meciuri din deplasare, catalanii au încheiat la egalitate, 2-2, atât cu Real Sociedad, cât şi cu Valencia.

Cu 14 puncte, Barca se află pe primul loc, la egalitate cu surpriza Levante, învingătoare în etapa a 7-a la Sevilla, scor 1-0 cu nou-promovata Betis.

Real Madrid a câştigat cu 4-0 pe terenul lui Espanyol, argentinianul Higuain reuşind un hattrick pentru echipa lui Jose Mourinho, iar rezerva Callejon trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor cu opt minute înainte de final.

Athletic Bilbao a câştigat pentru prima oară în acest sezon şi a făcut-o tocmai la Real Sociedad, în derbyul Ţării Bascilor. Echipa lui Marcelo Bielsa s-a impus cu 2-1, graţie dublei lui Llorente, pentru gazde punctând Martinez.

Malaga se află în continuare pe loc de Liga Campionilor, după ce a învins cu emoţii pe teren propriu pe Getafe, scor 3-2. Oaspeţii au condus de două ori, prin golurile lui Pedro Leaon şi Miku, dar elevii lui Pellegrini au revenit de fiecare dată.

Olandezul Van Nistelrooy a marcat primul său gol pentru Malaga, Maresca a egalat la doi în minutul 88, într-un moment în care vizitatorii jucau în 10, după eliminarea lui Lacen, pentru ca Julio Baptisa să înscrie pentru 3-2 în prelungiri.

Valencia s-a impus acasă cu 1-0 în faţa nou-promovatei Granada, gol Sergio Canales, Villarreal îşi continuă momentul slab, reuşind dou ă remiză, scor 2-2, cu Zaragoza, în timp ce Atletico Madrid şi Sevilla au terminat fără goluri întâlnirea de pe Vicente Calderon.

Rezultate La Liga, etapa a 7-a: Osasuna - Mallorca 2-2, Santander . Rayo Vallecano 1-1, Villarreal - Zaragoza 2-2, Valencia - Granada 1-0, Malaga - Getafe 3-2, Sociedad - Athletic Bilbao 1-2, Betis - Levante 0-1, Atletico Madrid - Sevilla 0-0, Gijon - Barcelona 0-1, Espanyol - Real Madrid 0-4

Clasament La Liga: 1.Barcelona 14p (23-4), 2.Levante 14p (8-3), 3.Real Madrid 13p (20-5), 4.Malaga 13p (10-4)... 18.Santander 4p (4-9), 19.Granada 4p (2-8), 20.Gijon 1p.


×
Subiecte în articol: La Liga Spania FC Barcelona Real Madrid
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close