Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid pierde surprinzător la Levante

La Liga: Real Madrid pierde surprinzător la Levante

La Liga: Real Madrid pierde surprinzător la Levante
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Sep 2011   •   10:30

Real Madrid a pierdut surprinzător în deplasarea de la Levante, scor 0-1, în etapa a 4-a din campionatul Spaniei, primul eşec al echipei lui Jose Mourinho în noul sezon.

 
Unicul gol al partidei a fost marcat de Arouna Kone, în minutul 68, într-un moment în care madrilenii evoluau în inferioritate numerică, germanul Khedira fiind eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene.
 
Înfrângerea cu Levante o lasă pe Real la un punct în spatele rivalei Barcelona, care sâmbătă a învins cu 8-0 pe Osasuna, şi la trei puncte de liderul Valencia, care este, alături de nou-promovata Betis Sevilla, învingătoare cu 3-2 la Bilbao, singura echipă din La Liga cu punctaj maxim.
 
Într-un alt meci desfăşurat duminică, columbianul Falcao a reuşit un hattrick pentru Atletico madrid în victoria cu 4-0 în faţa lui Santander. Pentru atacantul venit în această vară de la FC Porto au fost primele reuşite în campionatul Spaniei. Ultimul gol al trupei de pe Vicente Calderon i-a aparţinut lui Adrian.
 
Luis Garcia a fost protagonistul partidei pe care Zaragoza a câştigat-o pe teren propriu în faţa lui Espanyol, reuşind să înscrie o dublă în faţa fostei sale echipe şi irosind o lovitură de la 11 metri în minutul 88.
 
Nou-promovata Rayo Vallecano a dat lovitura pe terenul lui Getafe, unde s-a impus cu 1-0 graţie golului marcat de Michu în minutul 4.
 
Rezultate La Liga, Etapa a 4-a
 
Getafe - Rayo Vallecano 0-1
Zaragoza - Espanyol 2-1
Atletico Madrid - Santander 4-0
Levante - Real Madrid 1-0
Athletic Bilbao - Betis 2-3

 

×
Subiecte în articol: La Liga Spania Real Madrid Atletico Madrid
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close