Antena 3 CNN Sport Fotbal extern REAL - ATLETICO LIVE Liga Campionilor

REAL - ATLETICO LIVE Liga Campionilor

REAL - ATLETICO LIVE Liga Campionilor
02 Mai 2017   •   21:15

Real Madrid o va întâlni pe Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate, vineri, la sediul UEFA de la Nyon, o reeditare a finalei de anul trecut (5-3 pentru Real la loviturile de departajare).

Partida este LIVE TEXT AICI. 

Este a cincea confruntare europeană între Real Madrid şi Atletico, toate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Real a câştigat primul duel, în semifinalele ediţiei 1958/59, 2-1 după o rejucare (Real Madrid - Atlético 2-1, Atlético - Real Madrid 1-0). Real s-a impus în 2014 cu 4-1 în finala cu Atletico, după prelungiri.

REAL MADRID - ATLETICO. Diego Simeone, plin de laude înainte de semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro. Diego Simeone nu obosește să își laude echipa după ce în campionat a învins cu 5-0 pe Las Palmas. Victoria a venit după o dublă a lui Kevin Gameiro, alături de goluri din partea lui Saul, Partey și Torres. 

„Am înțeles foarte bine cum trebuie să jucăm azi. Și am găsit rapid drumul spre poartă. Golul rapid a deschis jocul, dar Las Palmas a obținut rezultate bune pe teren propriu. Evoluția noastră a fost foarte bună. Am început în forță, organizați și contraatacând rapid. Nu am obosit să îi laud pe acești jucători. Acum patru zile am pierdut un meci, iar acum au venit și au rezolvat soarta partidei în doar 18 minute. Asta face un club grozav. Mi-a plăcut cum a jucat echipa”, a declarat Simeone. 

Echipele probabile:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos - Ronaldo, Benzema, Vazquez

Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid: Oblak - Savic, Godin, Lucas, Filipe - Koke, Gabi, Saul, Carrasco - Griezmann, Gameiro

Antrenor: Diego Simeone

REAL MADRID - ATLETICO. Vești excelente pentru Atletico Madrid înainte de semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro. Fundașul francez Lucas Hernandez a semnat un nou contract cu Atletico Madrid care îl va ține la club până în 2022. În vârstă de 21 de ani, Hernandez a fost titular în 20 de partide pentru Los Rojiblancos în acest sezon și a fost curtat de Manchester City și Barcelona, însă și-a exprimat încântarea de a semna un nou contract cu „clubul vieții mele”.

„De la începutul carierei în echipele de tineret, cariera lui a fost excelentă și s-a evidențiat pe toate planurile până când a ajuns în prima echipă, în 2015-2016. În acest sezon, fundașul stânga și-a continuat progresul excelent, jucând în 20 de partide. Este de asemenea un jucător de bază în echipa sub-21 ani a Naționalei Franței”, se arată într-un comunicat de presă remis de Atletico Madrid.

REAL MADRID - ATLETICO. Mutare neașteptată pentru Real Madrid: renunță la un superstar

Real Madrid - Atletico Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro.  Alvaro Morata a decis să plece în această vară de la Real Madrid și a primit oferte din partea a opt cluburi, spun ziarele din Spania.

AS susține că internaționalul spaniol este dorit în Anglia de Chelsea, Manchester United și Tottenham, în Italia ar putea reveni la Juventus sau AC Milan, în Germania la Borussia Dortmund sau chiar în China.

Cotidianul din Madrid crede că Stamford Bridge este cea mai probabilă destinație pentru atacantul de 24 de ani, care a revenit la Real Madrid după două sezoane senzaționale la Juventus, din care unul sub conducerea actualului boss de la Chelsea, Antonio Conte.

COTE BET365.RO PARIURI REAL MADRID - ATLETICO MADRID

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că echipa sa şi concitadina Atletico au şanse 50-50 în ceea ce priveşte victoria din semifinala Ligii Campionilor care va avea loc marţi. 

Casele de pariuri o dau însă FAVORITĂ pe REAL MADRID cu 1.80 pentru victorie. ATLETICO MADRID are cotă 5.25 la BET365.ro, în timp ce un EGAL este cotat la 3.60.

REAL MADRID este favorită și la CALIFICARE, cu 1,57, în timp ce ATLETICO MADRID are cotă 2.37.

În meciurile din La Liga din actuala ediţie, Real Madrid a învins în deplasare pe Atletico cu 3-0, dar a făcut 1-1 pe propriul teren. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close