Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Revenirea Spaniei în amicalul cu Chile, umbrită de o încăierare de final

Revenirea Spaniei în amicalul cu Chile, umbrită de o încăierare de final

Revenirea Spaniei în amicalul cu Chile, umbrită de o încăierare de final
03 Sep 2011   •   15:48

La doar câteva săptămâni după ce s-au încăierat în SuperCupa Spaniei, o parte a jucătorilor de la FC Barcelona şi Real Madrid au fost implicaţi într-o nouă bătaie la final de meci. De această dată însă fotbaliştii rivali din La Liga s-au unit sub steagul Spaniei şi au stricat finalul unei reveniri de excepţie în partida amicală cu Chile.

Mauricio Isla şi Eduardo Vargas au uimit Spania marcând rapid pentru Chile, pe fondul unei atmosfere de carnaval realizată de spectatorii chilieni pe terenul elveţienilor de la St Gallen. Introdus la pauză, Andres Iniesta a inspirat revenirea Spaniei înscriind un gol şi pasând decisiv pentru Fabregas.

Fostul jucător de la Arsenal a ratat apoi un penalty, însă mingea respinsă de Claudio Bravo a fost reluată în plasa porţii de acelaşi Fabregas. Reluările televiziunii au arătat că penalty-ul nu ar fi trebuit acordat.

A urmat o încăierare în care au fost implicaţi aproape toţi jucătorii, inclusiv cei de pe băncile de rezerve. Iar tonul a fost dat în mod incredibil de Arbeloa, cel care plonjase în careu păcălind arbitrul să acorde penalty.

 

×
Subiecte în articol: Spania Chile FC Barcelona Real Madrid bătaie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close