Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Adrian Mutu a adus victoria Cesenei la Palermo

Serie A: Adrian Mutu a adus victoria Cesenei la Palermo

Serie A: Adrian Mutu a adus victoria Cesenei la Palermo
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   10:06

Adrian Mutu a fost din nou decisiv pentru Cesena, care a câştigat cu 1-0 în deplasarea de la Palermo, primul eşec pe teren propriu pentru sicilieni în actalul sezon, unicul gol al întâlnirii fiind reuşit chiar de atacantul român.

„Briliantul” a marcat cu o execuţie mai puţin obişnuită pentru el, lovitură de cap în urma unui corner, în minutul 65, şi a avut alte câteva situaţii bune de a înscrie.

În ciuda victoriei, Cesena continuă să se afle pe o poziţie retrogradabilă, locul 18, la două puncte în spatele Sienei, care a fost învinsă acasă de Genoa, scor 0-2, golurile „grifonilor” fiind reuşite de Marco Rossi şi Rodrigo Palacio.

Fără Cristi Chivu, accidentat, Inter Milano a câştigat cu 2-0 pe Giuseppe Meazza în faţa Fiorentinei. Giampaolo Pazzini a deschis scorul în finalul primei reprize, după o pasă a lui Coutinho şi o greşeală a lui Natali, pentru ca japonezul Yuto Nagatomo să înscrie norocos în partea a doua, securizând succesul nerazzurrilor care părăsesc pentru moment zona periculoasă a clasamentului.

Meciul zilei s-a jucat la Lecce, acolo unde Lazio s-a impus greu, scor 3-2, în faţa ultimei clasate. Gazdele au marcat primul gol al partidei prin Di Michele, care a transformat un penalty în minutul 12. Echipa din capitala Italiei a egalat după jumătate de oră de joc, graţie reuşitei germanului Miroslav Klose, şi au trecut în avantaj după ce albanezul Loric Cana a înscris în debutul părţii secunde.

Ferrario a restabilit egalitatea pentru „lanterna” din Serie A, însă, cu trei minute înainte de final, Klose a ieşit din nou la rampă şi a adus victoria lazialilor cu o frumoasă lovitură de cap.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close