Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu nu joacă în Austria şi merge direct "la cuţit"! Va fi operat la genunchi vineri

Adrian Mutu nu joacă în Austria şi merge direct "la cuţit"! Va fi operat la genunchi vineri

Adrian Mutu nu joacă în Austria şi merge direct "la cuţit"! Va fi operat la genunchi vineri
Sursa foto: adrian mutu
01 Apr 2009   •   09:30

După absenţa căpitanului Cristi Chivu, România l-a pierdut şi pe celălalt lider al echipei pentru partida de miercuri de la Klaugenfurt, cu Austria. Adrian Mutu a fost doborât de problemele de la genunchi şi nu a mai rezistat să strângă din dinţi până după meci. "Briliantul" se va opera cât de curând şi va lipsi o perioadă îndelungată de pe terenul de joc.
Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial, după ora 12, şi se menţionează că situaţia atacantului s-a clarificat în dimineaţa zilei de miercuri. Jucătorul nu a putut fi pus pe picioare de preparatorii fizici şi a ieşit din cărţi pentru meciul cu Austria, care poate duce şansele de calificare ale României la CM 2010 în sfera calculelor matematice.
Mutu a plecat deja din cantonamentul echipei naţionale de la Klagenfurt la bordul unui avion particular, care îl va duce direct la Florenţa. Urmează ca jucătorul să se pregătească pentru a suferi intervenţia chirurgicală necesară.
Problemele medicale ale lui Mutu păreau de marţi insurmontabile, în ciuda eforturilor depuse de fizioterapeuţii echipei naţionale şi a sacrificiului făcut de jucător. Nu a participat la tot antrenamentul echipei din ziua de "ajun" a meciului, dar a revenit pe final şi a efectuat sprinturi, fapt ce a dat speranţe.
"Internaţionalul nostru resimte dureri la genunchiul mai demult afectat şi, după ce va reveni la Firenze, va fi supus unei intervenţii chirurgicale. În aceste condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă are la dispoziţie pentru jocul de diseară 20 de jucători, cunoscut fiind faptul că Florin Costea este suspendat", a explicat absenţa lui Mutu sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close