Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Îl dau afară pe Edi Iordănescu. Mai bine îi dădeam acele garanţii lui Piţurcă

Becali: Îl dau afară pe Edi Iordănescu. Mai bine îi dădeam acele garanţii lui Piţurcă

Becali: Îl dau afară pe Edi Iordănescu. Mai bine îi dădeam acele garanţii lui Piţurcă
26 Sep 2010   •   20:42

Gigi Becali a declarat, duminică, după meciul pierdut la Galaţi cu 0-1, că mai bine îi dădea garanţii lui Piţurcă atunci când le-a cerut şi că o să-l dea afară pe noul antrenor al Stelei, Edi Iordănescu.

"Îl dau afară pe Edi Iordănescu. Ne trebuie un antrenor bun. Mai bine îi dădeam acele garanţii lui Piţurcă şi nu ajungeam aici. Ăla e antrenor bun", a spus Becali, care a plecat de la stadion cu 10 minute mai devreme de fluierul final. 

Ulterior, Becali a spus că Edi Iordănescu va conduce totuşi echipa şi la următoarele două meciuri, cu Napoli, în Europa League, şi cu Sportul, în etapa a 10-a.

"N-am jucat niciodată aşa. Trebuia să batem Galaţiul pe oricine băga în teren. Aici e de jucători, e o combinaţie, o simbioză între antrenori şi jucători. N-am văzut nici un fel de motivaţie, n-am văzut angajament. Nu regret că l-am lăsat pe Edi Iordănescu, dar nu mai iau antrenori la cald, vreau să am timp de gândire, să vină un antrenor care să aibă două săptămâni de pregătire, nu să spună că n-a avut timp. Edi Iordănescu mai rămâne la meciurile cu Napoli şi cu Sportul", a spus Becali la sport.ro.

"Nu mai vorbesc despre gîndurile mele. Ce contează primul 11? Nu am văzut angajament la acest meci. Îmi reproşez că nu mă pricep, nu ştiu să aleg un antrenor, un conducător. Eu ştiu să dau bani", a completat finanţatorul Stelei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali demisie Galați
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close