Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea i-a pus gând rău lui Dinu: "Eu dau banii la echipă, deci sunt şeful!"

Borcea i-a pus gând rău lui Dinu: "Eu dau banii la echipă, deci sunt şeful!"

Borcea i-a pus gând rău lui Dinu: "Eu dau banii la echipă, deci sunt şeful!"
Sursa foto: cristi borcea
06 Oct 2009   •   09:11

Cornel Dinu este într-o situaţie delicată la Dinamo. Simbol al clubului pe vremea când era jucător, Dinu a intrat acum în conflict cu preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea. "Procurorul" l-a deranjat pe Borcea cu declaraţiile prin care a dezvăluit din culisele echipei, iar oficialul din Ştefan cel Mare i-a dat un răspuns răspicat:
"Eu aduc banii, eu sunt şeful şi nu trebuie să te întreb pe tine nimic!". Acum, Borcea îi reproşează faptul că a refuzat postul de director tehnic în vară, iar Dinu este aproape de o ruptură cu clubul la care s-a consacrat.
"Mister, te stimez, te apreciez, dar eu sunt şeful la Dinamo, eu dau banii, aşa că ai grijă cum şi ce vorbeşti! Te-am rugat de atîtea ori să te implici la echipă, dar ai tot evitat", i-ar fi spus Borcea lui Dinu, potrivit gsp.
Totul a plecat de la un episod petrecut în vară. Borcea, care oricum îl dăduse ultima oară afară de pe bancă pe Dinu în condiţii care nu i-au plăcut prea mult "Procurorului", i-a oferit acestuia postul de director tehnic, cu atribuţii de alcătuire a lotului. Dinu i-a cerut antrenori pe Cornel Ţălnar şi Gheorghe Niţu, iar Borcea a acceptat. Totuşi, la nici 12 ore din momentul acelei discuţii, Bonetti a fost numit antrenor al lui Dinamo. Borcea spune că Dinu l-a lăsat cu ochii în soare, Dinu spune că n-a fost anunţat de nimic şi decizia l-a luat prin surprindere.
Cornel Dinu a atras luni atenţia asupra practicilor de la Dinamo, reclamând gesturi incredibile ale lui Cristi Borcea. Conform lui "Mister", Ţălnar nu a primit nici o primă după meciul din 2008 cu Steaua, 2-1 pentru Dinamo, pentru că nu a folosit jucătorii ceruţi de Borcea.
"Felicitări pentru victorie, îţi mulţumesc foarte mult, m-ai făcut fericit. Totuşi, nu pot să-ţi dau primă, pentru că nu ai folosit jucătorii pe care ţi i-am cerut", ar fi fost mesajul halucinant al lui Borcea.
Contactat de sursa citată, Cornel Ţălnar, în prezent la Universitatea Cluj, a negat că nu şi-ar fi primit banii:
"Vă spun realitatea de la meciul ăla: am luat primă 400.000 de dolari toată echipa. S-au împărţit banii. Titularii şi cu mine am luat câte 21.000 de dolari. Restul, rezervele şi tot staff-ul".
Mai mult, în această toamnă, înaintea meciului cu Steaua, Borcea l-ar fi dat pe Bonetti afară din vestiar pentru a discuta despre primă cu reprezentantul jucătorilor, Tamaş. Acesta din urmă a spus ce primă vor jucătorii, "fără Bonetti". Borcea nu a avut nici o problemă cu asta, potrivit declaraţiei lui Dinu.
"Un alt episod care ilustrează lipsa de unitate de la Dinamo s-a petrecut la Săftica, înainte de meciul câştigat în Ghencea. Cristi Borcea a venit în cantonament şi i-a spus lui Bonetti să rămână în bucătărie, că el vrea să vorbească ceva cu jucătorii în sala de consiliu. A mers acolo şi l-a întrebat pe căpitan, pe Tamaş, ce primă vrea pentru echipă în cazul unui succes cu Steaua. Atunci, el a răspuns în numele colegilor: "Vrem două miliarde de lei, numai noi, fără antrenor". Atunci vă întreb, unde e unitatea la Dinamo?", a fost declaraţia lui Dinu la Digisport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close