Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cernat: Piţurcă este dubios. De ce nu îl cheamă pe Ghioane la naţională?

Cernat: Piţurcă este dubios. De ce nu îl cheamă pe Ghioane la naţională?

Cernat: Piţurcă este dubios. De ce nu îl cheamă pe Ghioane la naţională?
27 Dec 2008   •   15:55

Mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, deschide din nou frontul cu antrenonul naţionalei României. Mărturiseşte că poate să accepte şi înţelege de ce nu este convocat, dar îşi pune întrebări despre motivaţiile lui Piţurcă de a nu apela la colegul din Ucraina, Tiberiu Ghioane.
"Din cîte am vorbit cu Tibi, el ar vrea să revină la echipa naţională, însă am înţeles că nu intră în vederile domnului Piţurcă. Nu înţeleg de ce, dar probabil că selecţionerul ştie mai bine. Ghioane a fost titular în acest sezon, a purtat chiar banderola de căpitan în cîteva meciuri şi cred că e îndreptăţit să spere că va fi convocat" a spus Cernat, citat de Gazeta Sporturilor.
?Înţeleg să nu mă cheme pe mine, dar pe Tibi... Piţurcă e dubios", a completat Cernat.
Mijlocaşul a mai subliniat că nici nu se gândeşte să revină în România, deşi şi-ar dori o schimbare. ?După 8 ani, îmi doresc o schimbare, însă nu cred că mă întorc în România. Am vorbit cu familia şi am stabilit că încă nu este momentul să mă întorc în ţară. La câte scandaluri au fost, nu mai există respect, nu mai este nimic, iar cu criza asta o să fie şi mai mare deranj", a mai spus Cernat, conform Sport.ro. Florin Cernat ajunge în această vară la sfârşitul contractului cu Dinamo Kiev.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Dinamo Kiev
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close