Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Cobra" va juca iar fotbal! Adrian Ilie se va duce la Terek Groznîi

"Cobra" va juca iar fotbal! Adrian Ilie se va duce la Terek Groznîi

"Cobra" va juca iar fotbal! Adrian Ilie se va duce la Terek Groznîi
Sursa foto: Adrian Ilie
24 Feb 2009   •   13:10

Fostul manager general al Stelei, Adrian Ilie, a făcut marţi o dezvăluire şocantă. Cel ce era supranumit "Cobra" atunci când înscria gol după gol pentru Valencia s-a înţeles cu oficialii grupării cecene Terek Groznîi şi va semna un contract în perioada care urmează. Ilie a mai precizat, pentru Adevărul, că probabil va începe prin a juca câte puţin pe final de meci.
?Este adevărat că voi colabora cu ei, dar încă nu ştiu sută la sută sub ce formă. În momentul de faţă nu cred că pot să intru pe teren. Am avut şi probleme cu piciorul şi am stat şi departe de gazon o perioadă lungă, însă nimic nu este exclus. Ei trag de mine de mult timp şi s-au rugat să joc măcar câte cinci-zece minute, pentru început! Vom vedea ce va fi exact!", a declarat Ilie, care a jucat ultimul său meci în 2005, pentru FC Zurich din Elveţia.
"Cobra" are 34 de ani şi s-a retras în 2005 atât de la echipa de club, cât şi de la echipa naţională, după o accidentare gravă la genunchi. Adi Ilie s-a făcut cunoscut prin evoluţiile sale pentru Steaua Bucureşti, pentru care a înscris 28 de goluri în 85 de meciuri. Între 1998 şi 2002, românul şi-a atins apogeul, jucând pentru formaţia spaniolă Valencia, cu care a disputat şi o finală de Liga Campionilor. La echipa naţională a României, Ilie a marcat 13 goluri, dintre care multe au fost foarte spectaculoase sau au venit în partide foarte importante de la turnee finale de campionate mondiale şi europene.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close