Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Contractul lui Piţurcă, reziliat oficial: Gata, nu mai fac parte din lumea fotbalului

Contractul lui Piţurcă, reziliat oficial: Gata, nu mai fac parte din lumea fotbalului

Contractul lui Piţurcă, reziliat oficial: Gata, nu mai fac parte din lumea fotbalului
15 Mai 2009   •   14:33

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat că rezilierea contractului fostului selecţioner al echipei naţionale, Victor Piţurcă, s-a oficializat şi că FRF a virat deja în contul tehnicianului suma de 300.000 de euro.

Oficialul FRF susţine că era normal ca încheierea colaborării cu Victor Piţurcă să se realizeze pe cale amiabilă. ?În momentul de faţă Victor Piţurcă nu mai are nicio legătură contractuală cu Federaţia Română de Fotbal. Era normal să se rezolve pe cale amiabilă această despărţire. Relaţia mea cu el a fost întotdeauna foarte bună şi nu putea să se schimbe. Şi chiar şi în continuare noi doi vom avea o relaţie bună?, a declarat Lupescu pentru Mediafax.

Contactat de agenţia Mediafax, Victor Piţurcă a refuzat să comenteze rezilierea contractului pe motiv că nu mai face parte din ?lumea fotbalului?. ?Eu nu mai fac parte din lumea fotbalului şi nu are rost să vorbesc despre fotbal. Ce rost mai are să comentez eu acum? Să comenteze Lupescu şi ceilalţi. Eu nu mai vreu să vorbesc despre fotbal?, a spus Piţurcă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Ionut Lupescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close