Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova ? Steaua a început cu un scandal la Naţională. Piţurcă, acuzat că nu a menajat jucătorii

Craiova ? Steaua a început cu un scandal la Naţională. Piţurcă, acuzat că nu a menajat jucătorii

Craiova ? Steaua a început cu un scandal la Naţională. Piţurcă, acuzat că nu a menajat jucătorii
20 Noi 2008   •   00:25

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat la naţională pentru amicalul cu Georgia, încheiat miercuri cu victoria tricolorilor, scor 2-1, un număr semnificativ de jucători de la Steaua şi Universitatea Craiova, formaţii care se întâlnesc vineri în campionat, de la ora 20:45, pe stadion Ion Oblemenco. Problema nu a constat în această selecţie însă ci în faptul că Piţurcă i-a folosit pe Florin Costea de la ?U? şi pe Mirel Rădoi de la Steaua pe durata întregii partide amicale.
Antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că ar fi preferat ca Mirel Rădoi să nu joace tot meciul împotriva Georgiei. ?Rădoi a jucat un meci întreg şi, la câte partide a bifat în ultima vreme, trebuia să fie un pic menajat. Sunt puţin gânditor, pentru că mă aşteptam să joace o repriză, nu tot meciul. Pentru mine nu este bine?, a declarat Munteanu.
Pe lângă oboseala acumulată de Rădoi, Steaua nu va putea conta nici pe George Ogăraru, care a suferit o entorsă la glezna dreaptă în prima repriză a partidei România-Georgia, şi va fi nevoit să stea în afara terenului aproximativ două săptămâni. Fotbalistul de 28 de ani a călcat greşit pe piciorul drept, în urma unui duel aerian petrecut în minutul 23, şi a părăsit terenul pe targă, iar două minute mai târziu a fost înlocuit cu Panin. El se adaugă unei liste de jucători indisponibili pe care mai apar Neaga şi Kapetanos.
De partea cealaltă, finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a declarat nemulţumit de faptul că Florin Costea a jucat toate cele 90 de minute ale partidei cu Georgia, spunând că nu se poate compara situaţia jucătorului său cu cea a lui Rădoi, care este un jucător cu experienţă şi care joacă de zece ani în Liga I. ?Costea stătea prost fizic după pregătirea de vară, l-a cam scos din calcule pentru jocul cu Steaua. El este cel mai bun jucător al nostru, dacă ni-l anihilezi, ce să mai facem noi cu Steaua??, a declarat Mititelu, menţionând că meciul cu Steaua a început deja, dar nedorind să îl acuze direct pe Victor Piţurcă pentru situaţia creată.
Victor Piţurcă s-a apărat spunând că lui nu i s-a cerut din partea nimănui să nu folosească anumiţi jucători. ?Am discutat cu Dorinel Munteanu înainte şi îmi spunea că Dorin Goian este accidentat, dar medicii au spus că nu are nimic şi de aceea l-am folosit, cu folos, el marcând şi un gol. Au mai fost jucători cu probleme medicale, dar au putut juca. Doar pe Raţ voiam să îl scot 60 de minute, dar s-a accidentat Ogăraru şi nu am mai avut pe cine să bag pe partea stângă?, a explicat acesta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close