Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Pustai: „În această fază, orice adversar este de calitate”

Cristi Pustai: „În această fază, orice adversar este de calitate”

Cristi Pustai: „În această fază, orice adversar este de calitate”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   17:06

Gaz Metan Mediaş va întâlni în playoff-ul Europa league pe Austria Viena, prima manşă urmând să aibă loc în România pe 18 august, iar returul peste o săptămână, la Viena.

Toţi adversarii din această fază sunt de calitate. E o echipă care în ultimii trei ani a jucat în această competiţie, a fost şi în grupe, e o formaţie cu tradiţie. Dar avem şi noi şansele noastre. Mi-ar fi plăcut să jucăm primul meci în la noi, la Mediaş, dar probabil vom juca pe teren propriu la Cluj, deci avem două meciuri în deplasare. Sper să revină Pâvulescu, pentru că avem oricum avem multe accidentări”, a declarat Cristi Pustai.

Performanţa medieşenilor, care au reuşit să elimine ocupanta locul 5 în ediţia trecută a Bundesligii, FSV Mainz, i-a pus în gardă pe austrieci.

Ar trebui să fie un duel egal. Trebuie să fim atenţi pentru că au eliminat pe Mainz. Vom vorbi cu cei de acolo pentru a vedea unde au greşit, vrem să avem toate informaţiile despre acest adversar. Deocamdată nu ştim mai nimic", a spus antrenorul Austriei Viena, Karl Daxbacher.

În schimb, directorul sportiv Thomas Parits s-a arătat satisfăcut de rezultatul tragerii la sorţi: „Sunt mulţumit de tragerea, şansele sunt egale pentru ambele echipe. Aş fi preferat să jucăm în deplasare mai întâi, pentru că avem o atmosferă deosebită acasă".

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close