Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dani Coman e fairplay: "Nu am meciuri în picioare, nu mă putea convoca Piţurcă"

Dani Coman e fairplay: "Nu am meciuri în picioare, nu mă putea convoca Piţurcă"

Dani Coman e fairplay: "Nu am meciuri în picioare, nu mă putea convoca Piţurcă"
Sursa foto: dani coman
25 Mar 2009   •   20:13

Portarul lui FC Braşov, Dănuţ Coman, nu este supărat pe selecţionerul Victor Piţurcă pentru absenţa din lotul cu care echipa naţională abordează meciurile cu Serbia şi Austria. Fostul jucător al Rapidului recunoaşte că a apărat prea puţin în ultima vreme pentru a fi chemat la prima reprezentativă pentru două meciuri decisive în vederea calificării la Cupa Mondială din 2010.
"Selecţionerul are dreptate atunci când spune cã nu am destule meciuri în picioare. A fost o perioadă destul de lungă în care nu am jucat deloc şi nu este normal ca după doar patru meciuri să fiu chemat la echipa naţională. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri la echipa mea de club, să am evoluţii cât mai bune pentru a ajuta pe FC Braşov sa-şi îndeplinească obiectivul. Apoi, dacă voi merita sunt sigur că voi fi din nou printre tricolori", a declarat goalkeeperul pentru site-ul oficial al clubului din Braşov.
Dani Coman a ţinut să precizeze şi că România nu se poate gândi decât la o victorie în meciul de sâmbătă, atunci când elevii lui Victor Piţurcă sunt obligaţi să se impună pentru a păstra şanse de calificare.
"Nu trebuie să ne gândim la o înfrângere la meciul cu Serbia. Trebuie să fim optimişti, să le ţinem pumnii strânşi baieţilor, să fim alături de ei şi să ne gândim doar la victorie", a încheiat portarul echipei ardelene, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close