Antena 3 CNN Sport Fotbal intern De frica fanilor, delegaţia României a venit din Austria însoţită de 20 de bodyguarzi

De frica fanilor, delegaţia României a venit din Austria însoţită de 20 de bodyguarzi

De frica fanilor, delegaţia României a venit din Austria însoţită de 20 de bodyguarzi
Sursa foto: Victor Piturca
02 Apr 2009   •   15:38

Oficialii FRF ştiu că rezultatele echipei naţionale a României i-ar putea determina pe suporteri să îi aştepte la aeroport pentru a le cere socoteală şi au cerut 20 de bodyguarzi pentru delegaţie pe drumul de la Klagenfurt. Reacţia agresivă a suporterilor nu a apărut, dar antrenorul şi restul oficialilor nu au avut parte de o revenire tocmai relaxantă în ţară.
Din ce se ştie, zece dintre bodyguarzi ar putea să fie trimişi la cererea lui Victor Piţurcă de către un prieten al său, omul de afaceri Viorel Păunescu. Gardienii au fost aduşi special la Aeroportul internaţional Henri Coandă atunci când delegaţia trebuia să ajungă în ţară şi aparţin de firma Bronic. Ştiau exact ce trebuia să facă, adică să îl apere pe Piţurcă, devenit una dintre cele mai detestate persoane în această perioadă.
De altfel, Piţurcă s-a şi întâlnit cu Viorel Păunescu la aeroport, cei doi purtând o conversaţie scurtă înconjuraţi fiind de bodyguarzi, potrivit Mediafax. Fotbaliştii care s-au întors în ţară cu delegaţia sunt doar cei care joacă în campionatul intern, restul nemafăcând frumul şi plecând direct din Austria la echipele pentru care joacă.
Motivul pentru care Piţurcă a simţit nevoia să îşi aducă paznici a fost ultima înfrângere a României, a treia în actuala campanie de calificare la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud. Miercuri seară, tricolorii au pierdut cu 1-2 meciul de la Klagenfurt cu Austria, "tricolorii" având doar o victorie în ultimele opt meciuri oficiale, cu Insulele Feroe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close