Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - FC Vaslui 1-1. "Câinii" încheie turul dezolant, pe locul opt (VIDEO)

Dinamo - FC Vaslui 1-1. "Câinii" încheie turul dezolant, pe locul opt (VIDEO)

Dinamo - FC Vaslui 1-1. "Câinii" încheie turul dezolant, pe locul opt (VIDEO)
Sursa foto: wesley
13 Dec 2009   •   22:00

Pauza de iarnă a venit la momentul potrivit pentru Dinamo, care pare să nu se regăsească. "Câinii roşii" nu au reuşit să învingă FC Vaslui acasă şi au obţinut un punct graţie golului din penalty al fostului jucător al adversarilor, N'Doye. Remiza din "Groapă" îi aduce lui Dinamo doar un punct, care lasă echipa lui Cornel Ţălnar la un "friguros" loc opt în pauza de iarnă. Un rezultat bun la Atena, cu Panathinaikos, ar putea fi o consolare pentru alb-roşii.
Partida din Ştefan cel Mare a fost una foarte spectaculoasă, eroii din porţile celor două echipe fiind singurii "vinovaţi" pentru faptul că scorul final a fost doar 1-1. Ocaziile au curs de ambele părţi, dar Dolha şi Kuciak au fost, aproape mereu, la post. Echipa vizitatoare a fost cea care a deschis scorul, în minutul 50, prin brazilianul Wesley. Temwanjera a lăsat foarte bine să treacă o centrare venită de pe dreapta, Wesley a primit mingea şi a şutat slab, dar destul cât să-l învingă pe Dolha. Destul de repede, în minutul 58, Pavlovic a oprit cu mâna o centrare de pe stânga şi arbitrul a arătat punctul cu var. N'Doye a fost cel care s-a oferit să bată şi l-a executat fără emoţii pe Kuciak.
Formaţiile de joc
Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero, 18. L. Goian, 30. Tamaş, 3. Pulhac - 20. Ad. Cristea (7. Zicu '74), 29. N'Doye, 8. Boştină (26. Rus '56) 10. Alexe - 17. An. Cristea (99. Niculescu '71) 9. M. Niculae, . Antrenor: Cornel Ţălnar.
FC Vaslui: 1. Kuciak - 14. Akakpo, 16. Zubar, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 23. Pavlovici - 9. Burdujan, 30. R. Costin (8. Zmeu '86), 10. Gerlem (11. Gheorghiu '79) - 80. Wesley, 19. Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.
0-1 gol Wesley

1-1 gol N'Doye din penalty

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Dinamo Liga I cornel talnar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close