Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, învinsă de Slaven Belupo în cantonamentul din Turcia cu 0-1

Dinamo, învinsă de Slaven Belupo în cantonamentul din Turcia cu 0-1

Dinamo, învinsă de Slaven Belupo în cantonamentul din Turcia cu 0-1
Sursa foto: cornel talnar
02 Feb 2010   •   18:39

Formaţia antrenată de Cornel Ţălnar a înregistrat marţi prima înfrângere din cantonamentul de la Antalya în faţa formaţiei croate Slaven Belupo. Dinamoviştii, care au rulat în partida de pregătire tot lotul disponibil, au primit un singur gol, în minutul 49, şi se pregătesc pentru următorul amical, cel cu echipa bulgară Chernomorets Burgas. Singurul gol al partidei a fost marcat de Srebrenko Posavec, la scurt timp după pauză.
Dinamo a început partida cu ocupanta locului şase din prima ligă croată jucătorii de mai joi, toţi ceilalţi fotbalişti fiind apoi introduşi pe parcurs:
Curcă - Scarlatache, D. Grigore, Moţi, Pulhac - Zicu, Kone, N'Doye, Alexe - Niculae, Andrei Cristea.
Ţălnar a mizat în partida de marţi şi pe fundaşul stânga Cristi Pulhac, care a ratat luni un transfer la formaţia italiană Livorno din motive pe care nimeni din stafful lui Dinamo nu le înţelege.
"Ieri a fost un pic supărat, dar am văzut că acum şi-a mai revenit un pic. De data asta toată lumea era de acord ca el să se transfere la Livorno, dar a apărut un scurtcircuit şi nu s-a mai realizat. Nu ştiu de ce nu a mai fost perfectat transferul", a precizat tehnicianul "câinilor" pentru GspTV.
Echipa din Ştefan cel Mare a mai obţinut, până în acest moment, o victorie (2-0 cu LASK Linz) şi o remiză (1-1 cu Genclerbirligi) în catonamentul din Turcia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti cornel talnar Antalya
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close