Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, la un pas de a fi retrasă din campionat. Amenințarea făcută de finanțatorul Ionuț Negoiță

Dinamo, la un pas de a fi retrasă din campionat. Amenințarea făcută de finanțatorul Ionuț Negoiță

Dinamo, la un pas de a fi retrasă din campionat. Amenințarea făcută de finanțatorul Ionuț Negoiță
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    02 Oct 2016   •   13:51

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, dar arbitrul a fost cel care a avut un cuvânt greu de spus, nu jucătorii. Centralul Lucian Rusandu a greşit la penalty-ul acordat moldovenilor, penalty care a decis soarta celor trei puncte.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului, însă finanţatorul Ionuţ Negoiţă ameninţă cu retragerea din campionat.

"Nu ştiu dacă mai ajungem în play-off din cauza mizeriei de arbitraj. Am pierdut 6-7 puncte. Au fost depăşite limitele bunului simţ de foarte multă vreme. E bătaie de joc. Orice lucru are o limită. Era posibil să câştigăm acest meci şi nu trebuia, poate erau altele temele. Vreau să se întâmple ceva, să vedem cum putem protesta.

E al cincilea meci în care suntem dezavantajaţi fără nicun dubiu. Nu ştiu dacă nu ne vrea cineva în play-off. (...) Ce mă interesează pe mine e faptul că suntem furaţi ca-n codru.
E golănie. Trebuie să fim trataţi corect, investim bani în ce facem. E incredibil. Nu mai poate continua aşa. Ne retragem din campionat dacă se mai întâmplă. Vorbesc chiar serios. Nu merită să cheltuim bani. Sunt extrem de supărat. Vedem ce e de făcut. E vorba de multă bătaie de joc faţă de noi
", a declarat Negoiţă la DigiSport.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Dinamo Ionut Negoita retragere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close