Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, scos la mezat. Ionuț Negoiță vrea să vândă cei mai buni jucători, apoi să scape de club

Dinamo, scos la mezat. Ionuț Negoiță vrea să vândă cei mai buni jucători, apoi să scape de club

Dinamo, scos la mezat. Ionuț Negoiță vrea să vândă cei mai buni jucători, apoi să scape de club
10 Noi 2017   •   18:37

Proiectul ”New Dinamo” pare să fie oficial mort și îngropat.

Veste proastă pentru dinamoviști. Ionuț Negoiță vrea să renunțe la echipă. Directorul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu, a anunțat în această seară că finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare este dispus să vândă clubul. Din câte se pare, finanțatorul ”câinilor” nu ar mai vrea să audă de echipă.

”Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanțeze”, a declarat Ionel Dănciulescu la DigiSport.

×
Subiecte în articol: Ionut Negoita Dinamo vanzare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close