Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamoviştii jubilează: ?Un egal cât o victorie?. Andone, furios: ?Dinamo a avut noroc?

Dinamoviştii jubilează: ?Un egal cât o victorie?. Andone, furios: ?Dinamo a avut noroc?

Dinamoviştii jubilează: ?Un egal cât o victorie?. Andone, furios: ?Dinamo a avut noroc?
Sursa foto: ioan andone
03 Mai 2010   •   13:06

Remiza din derby-ul din Giuleşti, 2-2, a ajutat mult mai mult în clasament pe Dinamo decât pe Rapid. Dinamo este la cinci puncte de Rapid şi are şanse foarte mari să îşi păstreze până la final locul şase, ultimul care duce în preliminariile Europa League. Din acest motiv, Cornel Ţălnar a fost pe deplin mulţumit de scor, în timp de Ioan Andone a tunat la sfârşitul jocului.
"Am avut un început foarte bun de joc, am avut 2-0, dar pe finalul reprizei întâi, două greşeli ale noastre au făcut ca scorul să fie egal. În repriza a doau Rapidul a ratat 4-5 ocazii foarte mari, dar pentru noi rezultatul final este cel pe care ni l-am propus. Acest egal este exact cât o victorie. Mai sunt patru etape, dar avem practic şi acum şase puncte peste Rapid", a apus Ţălnar, referindu-se la faptul că la egalitate de puncte, tot Dinamo s-ar califica datorită rezultatelor directe.
Rapidiştii, în schimb, sunt resemnaţi după rezultatul care îi elimină, în mare măsură, din Europa pentru al doilea an consecutiv. Acţionarul majoritar George Copos consideră că Rapid nu mai are nici o şansă la locul şase.
"Dinamo era o echipă de bătut. A fost un meci frumos, îmi pare rău, ăsta este fotbalul. Cred că s-a pierdut Liga Europa", a declarat Copos.
Antrenorul Ioan Andone a criticat arbitrajul, spunând că echipa feroviară a avut un penalty neacordat.
"Nu comentez, dar am avut un penalty clar şi arbitrii nu l-au dat. Nu vreau să spun mai multe. Greşelile din defensivă ne-au privat de un rezultat bun. Din păcate, ce am păţit cu Ceahlăul s-a repetat. Ne lipseşte concentrarea. Dinamo a făcut un pas important azi, dar nu poate spune nimeni niciodată că rezultatul este echitabil. Cu nu ştiu câte penalty-uri care nu s-au dat, dar e alegerea arbitrrului, nu mai contează, important e ce am făcut noi", a spus Andone.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close