Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: Piţurcă e omu' dracului, România va câştiga cu 2-0 la greci

Dumitru Dragomir: Piţurcă e omu' dracului, România va câştiga cu 2-0 la greci

Dumitru Dragomir: Piţurcă e omu' dracului, România va câştiga cu 2-0 la greci
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Noi 2013   •   20:03
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că prima reprezentativă a jucat prost în meciul tur cu Grecia, pierdut cu scorul de 1-3, dar în retur va întoarce situaţia şi va obţine calificarea la Cupa Mondială, conform Mediafax.
"S-au făcut nişte greşeli personale, echipa a jucat prost. Dar veţi vedea că ne vom califica. Dacă se fac schimbările pe care le aud la televizor, vom bulversa echipa. Nu. Să lase echipa şi să înlocuiască doar suspendaţii. Poate e bine că cei doi nu mai sunt acum. Dacă ar fi fost după mine, îi aduceam pe Mutu şi pe Sânmărtean. Piţurcă e omul dracu', va câştiga cu 2-0. E uşor să îi batem pe greci cu 2-0. E greu să nu ne calificăm, reţineţi ce vă spun. Nu aş face niciun antrenament până marţi, poate doar unul tactic. Să nu fie nicio presiune pe echipă. Televizoarele închise, fără telefoane, să mearga la film, să se destindă. Problema este că marţi, la prima eroare, ai noştri vor fi huiduiţi şi atunci va fi o nenorocire. Dacă nu se fac schimbări multe în echipă, îi măcelărim pe greci", a afirmat Dragomir la Dolce Sport.
Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close