Antena 3 CNN Sport Fotbal intern E (de-)al nostru! Max Nicu a primit cetăţenia română şi poate juca împotriva Serbiei

E (de-)al nostru! Max Nicu a primit cetăţenia română şi poate juca împotriva Serbiei

E (de-)al nostru! Max Nicu a primit cetăţenia română şi poate juca împotriva Serbiei
Sursa foto: Maximilian Nicu
17 Mar 2009   •   13:51

Fotbalistul de origine română al Herthei Berlin, Maximilian Nicu, a primit un răspuns pozitiv de la autorităţile române în privinţa acordării cetăţeniei. Anunţul a fost făcut de Gazeta Sporturilor, publicaţie care mai susţine că decizia va apărea miercuri în Monitorul Oficial al României, lucru imperios necesar pentru ca aceasta să intre în vigoare.
Maximilian Nicu a primit, deja, o telegramă de convocare la echipa naţională a României pentru meciul de pe 28 martie cu Serbia, cu toate că nu se ştia cu siguranţă dacă fotbalistul va obţine cetăţenia în timp util. Mijlocaşul de 26 de ani va putea, astfel, să fie în teren la Constanţa.
Rădoi, Cociş, Codrea sau Ovidiu Petre vor avea, astfel, un nou concurrent la mijlocul terenului, care vine cu avantajul moral că este lider în Bundesliga cu Hertha Berlin, echipă la care s-a trasnferat în vara lui 2008 şi la care s-a impus ca titular foarte repede. Nicu s-a născut în Germania, la Prien am Chiemsee, dar părinţii săi sunt români, motiv pentru care jucătorului i-a fost foarte uşor să obţină cetăţenia română.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close