Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Egal chinuit pentru România, 1 - 1 cu Slovacia

Egal chinuit pentru România, 1 - 1 cu Slovacia

Egal chinuit pentru România, 1 - 1 cu Slovacia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    14 Aug 2013   •   23:40

Suporterii României au destule motive de îngrijorare înaintea "dublei" din toamnă contra Ungariei şi Turciei. Partida amicală de miercuri a arătat o echipă naţională destul de modestă, iar Victor Piţurcă are mai multe teme de reflecţie înaintea jocurilor oficiale.

Pe parcursul celor 90 de minute cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare, cu un plus ofensiv pentru slovaci, în prima parte a jocului. Cel mai periculos om al oaspeţilor, Sestak, a avut nevoie de doar două minute pentru a evidenţia slăbiciunile din defensiva României. Latovlevici a fost depăşit uşor, însă bara l-a salvat pe Tătăruşanu. 

Titularizat în avanposturi, Bogdan Stancu semnat prima ocazie a naţionalei, şut alături în minutul şase. După 22 de minute de joc, Torje a înscris cu capul, însă reuşita sa a fost anulată corect, pentru offside. Stancu a deschis scorul, în minutul 43, cu o lovitură de cap din apropiere, după o centrare norocoasă trimisă de acelaşi Torje. 


Finalul meciului cu numărul 84 ca selecţioner al României, cele mai multe din istoria naţionalei, a adus un cor de fluierături pentru Victor Piţurcă, cei aproximativ 7000 de fani prezenţi pe Naţional Arena cerând demisia acestuia.  

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close