x close

Egal chinuit pentru România, 1 - 1 cu Slovacia

de M.C.    |    14 Aug 2013   •   23:40
Egal chinuit pentru România, 1 - 1 cu Slovacia 768 Foto: Agerpres

Suporterii României au destule motive de îngrijorare înaintea "dublei" din toamnă contra Ungariei şi Turciei. Partida amicală de miercuri a arătat o echipă naţională destul de modestă, iar Victor Piţurcă are mai multe teme de reflecţie înaintea jocurilor oficiale.

Pe parcursul celor 90 de minute cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare, cu un plus ofensiv pentru slovaci, în prima parte a jocului. Cel mai periculos om al oaspeţilor, Sestak, a avut nevoie de doar două minute pentru a evidenţia slăbiciunile din defensiva României. Latovlevici a fost depăşit uşor, însă bara l-a salvat pe Tătăruşanu. 

Titularizat în avanposturi, Bogdan Stancu semnat prima ocazie a naţionalei, şut alături în minutul şase. După 22 de minute de joc, Torje a înscris cu capul, însă reuşita sa a fost anulată corect, pentru offside. Stancu a deschis scorul, în minutul 43, cu o lovitură de cap din apropiere, după o centrare norocoasă trimisă de acelaşi Torje. Victor Piţurcă a mutat la pauză, trimiţându-i în teren pe Goian, Pintilii şi Grozav, în locul lui Găman, Lazăr şi Maxim. Până la final au mai intrat Nicoliţă, Marica şi Nica, acesta din urmă fiind la primul meci în tricoul echipei naţionale.

Repriza secundă a fost una modestă pentru români, care s-au văzut egalaţi în minutul 57, după reuşita lui Sestak, care a reuşit să-l depăşească din nou pe Latovlevici.


Finalul meciului cu numărul 84 ca selecţioner al României, cele mai multe din istoria naţionalei, a adus un cor de fluierături pentru Victor Piţurcă, cei aproximativ 7000 de fani prezenţi pe Naţional Arena cerând demisia acestuia.  
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati