Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali anunţă că s-a înţeles cu Victor Piţurcă

Gigi Becali anunţă că s-a înţeles cu Victor Piţurcă

Gigi Becali anunţă că s-a înţeles cu Victor Piţurcă
01 Iun 2010   •   13:09


Victor Piţurcă nu a fost prezentat oficial, încă, la Steaua, dar patronul Gigi Becali susţine că tehnicianul şi-a început deja munca la club. Becali a anunţat că fostul selecţioner e implicat total în campania de transferuri şi că parafarea înţelegerii este doar o chestiune de timp.

"Vă spun doar atât, Piţurcă va câştiga aproape cât Olăroiu într-un an în Qatar dacă ia titlul şi va merge direct în Champions League. Şi reţineţi, Olăroiu ia vreo două milioane pe an", a spus Becali, menţionând că Piţurcă va avea un buget de 5 milioane de euro pentru transferuri. "Mi-a spus că n-are nevoie de multe milioane şi că oricum banii pe care îi bag acum îi voi scoate în maximum doi-trei ani. Şi asta o zice un pesimist ca Piţi".

Viitorul antrenor al Stelei a făcut şi lista celor care pleacă din Ghencea. "Deja Piţurcă a bătut în cuie lista celor care nu vor mai fi la echipă. Ce a hotărât el am acceptat imediat, el decide totul, la fel şi numele celor care rămân", a mai spus Becali. Conform Gazetei Sporturilor, Parpas, Pepe Moreno şi Tall sunt primii jucători care vor pleca, în timp ce Jelev şi Petre Marin, pe care Gigi nu-i mai dorea, sunt pe lista lui Piţurcă la capitolul "jucători de bază".

Antena3.ro


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close