Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, declarații năucitoare după victoria Stelei în fața Craiovei: Florinel Coman e mai bun decât Mbappe

Gigi Becali, declarații năucitoare după victoria Stelei în fața Craiovei: Florinel Coman e mai bun decât Mbappe

 Gigi Becali, declarații năucitoare după victoria Stelei în fața Craiovei: Florinel Coman e mai bun decât Mbappe
29 Oct 2017   •   23:32

Patronul FCSB s-a declarat încântat de jocul echipei sale și l-a comparat pe Florinel Coman cu starul lui PSG, Kyllian Mbappe.

"E cea mai bună echipă pe care am patronat-o. Steaua nu a fost așa niciodată, de 25 de ani încoace. E cea mai bună Steaua pe care a avut-o din 90 până acum. Oriunde poate să ajungă. Păi de ce să nu poată câștiga Europa League? De acum încolo echipa a căpătat consistență și va marca 3-4 goluri în fiecare meci. Performanța minimă este campionatul, Liga Campionilor în grupe și primăvară în Liga Campionilor. Eu nu vorbesc de Europa League, eu vorbesc de Champions League. Echipa asta e la 70% din valoarea ei. Dacă intră Coman, e prima dată când mi-a plăcut de el, deja revine. Negociem de la 120 de milioane. Coman e mai bun decât Mbappe. Tot Craiova rămâne principalul nostru adversar în campionat. Craiova va fi pe locul doi. Mi-am propus să nu-l mai laud, să nu-l mai alint pe Alibec, dar nu pot. E atât de talentat, de valoros. Pasa aia dată la Tănase, dacă mai intra și lobul ăla, 10 milioane erau gata. Eu cred că Alibec pleacă și atunci avem nevoie de Nemec. S-ar putea să îl luăm pe Rusescu, atunci poate nu îl mai luăm pe Nemec. Rusescu e marcator. E vorbim MM cu el și a zis că ar vrea să vină. E jucător valoros, e bine-venit la noi. O să vină și Nemec, care e problema? Să fie lotul valoros", a declarat Gigi Becali, după Craiova-FCSB 2-5.

FCSB a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 5-2 (2-0), duminică seara, în deplasare, la Drobeta-Turnu Severin, într-o partidă din etapa a 16-a.

 

×
Subiecte în articol: FCSB steaua Craiova
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close