Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, dezvăluire incredibilă. Cine ar fi patronul secret de la CFR Cluj

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă. Cine ar fi patronul secret de la CFR Cluj

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă. Cine ar fi patronul secret de la CFR Cluj
10 Mar 2018   •   09:20

După ce Arpad Paszkany a renunţat la investiţiile de la CFR Cluj, foarte mulţi s-au întrebat cine este, de fapt, omul cu bani la gruparea ardeleană. În acest moment, CFR se află pe primul loc în Liga 1, cu prima şansă la titlu. 

Ambiţiile clujenilor au fost anunţat de investiţiile din vara lui 2017, când au venit jucători importanţi, precum şi antrenorul Dan Petrescu, un tehnician scump.

În februarie 2017, CFR Cluj a anunţat că Marius Băgăcean a cumpărat de la Arpad Paszkany pachetul majoritar de acţiuni. Gigi Becali spune că însă că în spatele lui Băgăcean s-ar aflat un alt om de afaceri, Neluţu Varga.

”Am auzit că pe patronul de la CFR îl cheamă Neluţu Varga. Nu ştiu nimic despre el, doar că e un om de afaceri din Cluj. Probabil el nu vrea să iasă în faţă pentru că nu are un renume prea bun. Nu ştiu la ce se referă lumea când spune asta. Paszkany s-a dus la Neluţu Varga aşa cum a venit şi la mine. El a băgat bani pentru că avea. De exemplu, dacă anul ăsta CFR nu câştigă titlul, nu intră în Liga Campionilor şi nu îşi scoate banii, o sa vedeţi că Neluţu Varga pleacă.

Nu-l cunosc, nu ştiu ce caracter e şi nu ştiu ce vrea să facă. Dar dacă un om a facut bani, nu-i prost. Iar Neluţu Varga e băiat desşept. La final o să tragă linie, câţi bani a dat, câţi a scos şi ce perspective are. Meme îl cunoaşte şi mi-a zis că e băiat deştept", a declarat Becali la Pro X.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali dezvaluire patron CFR Cluj
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close