Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Piţurcă va fi noul antrenor al Stelei. Îl prezentăm oficial la reuniunea lotului"

Gigi Becali: "Piţurcă va fi noul antrenor al Stelei. Îl prezentăm oficial la reuniunea lotului"

Gigi Becali: "Piţurcă va fi noul antrenor al Stelei. Îl prezentăm oficial la reuniunea lotului"
Sursa foto: victor piturca
03 Iun 2010   •   16:22

Patronul Stelei, Gigi Becali, este din ce în ce mai sigur că viitorul antrenor al echipei va fi Victor Piţurcă. Tehnicianul ar urma să fie prezentat oficial în Ghencea la reuniunea lotului, peste o săptămână. Becali este sigur că venirea lui Piţurcă va schimba total faţa Stelei şi vede deja echipa în primăvara Ligii Campionilor, bătându-se cu granzii continentului cu jucători crescuţi în propria curte.
"Cred că va veni Piţurcă. O să vină, ce răspuns să-mi mai dea? Probabil că prezentarea lui va fi când se reuneşte echipa, adică într-o săptămână. Eu am ajuns la concluzia că e cel mai bun antrenor român. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu asta cred. Mă întrebam de antrenorul Piţurcă, dar după ce am văzut România la Europene, cum a tras el de echipa aia, că aia e şi acum şi mănâncă bătăile pe care le mănâncă, şi mi-a spus că el a făcut egalurile alea, eu ziceam că bate câmpii. Acum mi-am dat seama că el le-a făcut. După ce am văzut că a câştigat Liga Campionilor Inter Milano, mi-am dat seama că 80 la sută e antrenorul. Eu nu ştiam asta. De aia îl iau pe Piţurcă. Dacă ai echipă şi n-ai antrenor, e degeaba", a declarat latifundiarul pentru Mediafax.
Piţurcă nu s-a ferit să îi facă promisiuni lui Becali, iar patronul este fericit când se gândeşte la viitorul echipei.
"Mi-a zis că în patru ani îmi scoate toţi banii pe care i-am investit la Steaua. ŤEu comand, eu fac tot, şi în patru ani scoţi şi banii, şi primăvară europeană de Liga Campionilor şi performanţe. Asta îţi fac eu în trei-patru ani. În fiecare an în Liga Campionilor şi banii scoşiť. Dacă omul spune asta, păi eu sunt tâmpit? Nimic nu mai zic. Închid gura definitiv", a continuat Becali.
Numărul unu din Ghencea este sigur că Steaua nu va mai ocupa locul cinci sau şase în clasament cu Piţurcă la cârmă.
"Nu se pune problema vreodată la Piţurcă că poate fi sub locul doi. Nu există locul trei la Piţurcă. Printr-un ghinion poate să vină pe doi, dar la Piţurcă locul trei nu există. Cu Piţurcă va fi un proiect pe termen mai lung şi cu rezultate imediate. Va fi o creştere în valoare, cu performanţe mai bune şi mai mari. Iar peste cinci ani, când vor creşte cei de la Academie, ne vom putea bate cu jucătorii noştri cu granzii Europei. Numai ăsta e viitorul, jucătorii români crescuţi într-o echipă care să joace de la zece ani împreună. Ca la Barcelona", a explicat Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Liga I steaua Gigi Becali
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close