Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Golanski a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Steaua

Golanski a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Steaua

Golanski a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Steaua
03 Iun 2010   •   18:43

Fundaşul polonez Pawel Golanski a refuzat să semneze un nou contract cu Steaua Bucureşti, după ce actuala înţelegere îi expiră în această vară. Gigi Becali a declarat că a făcut acest pas la sugestia lui Victor Piţurcă, antrenorul neoficial al Stelei.

"Piţurcă mi-a spus dacă pot să-i prelungesc contractul lui Golanski, el l-a vrut, dar nu a vrut Golanski", a spus Becali, citat de Mediafax.

Patronul Stelei a menţionat şi că a renunţat la fundaşul central bulgar Jivko Jelev, tot la sugestia lui Victor Piţurcă, antrenorul fiind cel care va decide viitoarele transferuri pentru Steaua

"Probabil Piţurcă ştie de cinci, şase jucători pe care îi vrea deja şi când va veni, peste două zile, trei zile, cinci zile, să le facem transferul la toţi o dată. E posibil să vină la reunire jucătorii noi. Cert e că Piţurcă va face transferurile. Nu o să mai afle presa ce e la Steaua decât de la Piţurcă. Pe mine nu mă mai interesează. Ce vreau eu să fac, îl întreb pe el. El va hotărî. Ce jucători vor pleca de la Steaua va fi hotărârea lui", a mai spus Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Steaua Bucuresti
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close