Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ilie Năstase ia atitudine: "Aşa repede am uitat de ratarea calificării la mondial?"

Ilie Năstase ia atitudine: "Aşa repede am uitat de ratarea calificării la mondial?"

Ilie Năstase ia atitudine: "Aşa repede am uitat de ratarea calificării la mondial?"
Sursa foto: ilie nastase
10 Apr 2009   •   16:58

Cel mai cunoscut tenisman român din istorie, Ilie Năstase, nu poate să uite situaţia critică în care a ajuns echipa naţională de fotbal a României. Fostul sportiv de renume mondial crede că prea uşor s-a trecut peste dezastrul de la prima reprezentativă, concentrându-se atenţia pe campionatul intern. "Nasty" crede că nimic nu este sigur în acest moment în campionat, dar spune că odată cu creşterea echipei naţionale ar creşte şi nivelul fotbalului intern.
"Reprezentativa e marea problemă, nu campionatul. Dacă vom avea naţională înseamnă automat că vom creşte şi din punctul de vedere al întrecerii interne. Gata, am uitat de calificarea ratată la mondial?", a declarat Ilie Năstase pentru gsp.
Cel care a făcut un cuplu de temut cu Ion Ţiriac în echipa de Cupa Davis a României în anii 1970 a analizat şi competiţia din Liga 1, pe care o consideră ca fiind departe de a fi decisă.
"După cum arată clasamentul în acest moment, nimic nu este sigur! Nu ştiu cine va fi campioană. Dinamo bate Rapidul cu 3-0, apoi cedează categoric la Craiova. Partidele sunt foarte echilibrate şi e mult prea devreme pentru concluzii. Nu ştiu ce se întîmplă la Steaua.", a adăugat Năstase.
"E normal ca jucătorii să-şi dorească să aibă spectatorii de partea lor, dar asta nu se poate face decât prin meciuri cîştigate, aşa se dobândeşte încrederea. Oricum, observ să se discută din nou despre titlu şi se uită de echipa naţională.", a încheiat acesta, întorcând discuţia către subiectul care îl preocupă cel mai mult, situaţia echipei naţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close