Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Îngrijorare la echipa naţională. Chivu nu se mai vindecă şi Piţurcă nu are opţiuni

Îngrijorare la echipa naţională. Chivu nu se mai vindecă şi Piţurcă nu are opţiuni

Îngrijorare la echipa naţională. Chivu nu se mai vindecă şi Piţurcă nu are opţiuni
Sursa foto: victor piturca
10 Mar 2009   •   09:27

Problemele au început deja pentru echipa naţională a României în vederea partidei decisive de la Constanţa cu Serbia, de pe 29 martie. Piţurcă are mari dureri de cap în condiţiile în care Dorin Goian şi Sorin Ghionea sunt suspendaţi, iar căpitanul Chivu pare să nu îşi mai revină după accidentarea de la aductori. Chivu va rata şi partida pe care Inter Milano o va disputa miercuri cu Manchester United, pe Old Trafford, în "optimile" Ligii Campionilor.
Selecţionerul Victor Piţurcă nu ştie dacă să se bucure sau nu pentru faptul că purtătorul banderolei de la echipa naţională nu va juca în meciul din Liga Campionilor. Pe de o parte, Chivu are şansa de a se reface complet după accidentare, dar pe de altă parte jucătorul ar putea să nu aibă destule meciuri în picioare la data disputării partidei din calificările pentru Campionatul Mondial din 2010 din Africa de Sud.
"Dar deja a început să mă îngrijoreze situaţia. Am vorbit cu Cristi. Spunea că are dureri, că se vor rezolva repede, dar au trecut câteva zile şi nu e aşa. Sunt două săptămîni de când n-a mai jucat şi meciul cu Serbia se apropie. Am nevoie de el în plenitudinea forţelor, dar şi să aibă meciuri în picioare până atunci.", a declarat Piţurcă pentru Gsp.
Întrebat dacă ar putea să conceapă renunţarea la serviciile lui Chivu pentru partida cu Serbia din cauza lipsei de continuitate în joc, Piţurcă a declarat că încă nu se gândeşte la aşa ceva. Probabil, jucătorul va fi convocat oricum, dacă este apt din punct de vedere fizic:
"Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Eu vreau să-l convoc. Dar, sigur că iau în calcul şi variante de rezervă. Nu am foarte multe soluţii, mai ales că Goian şi Ghionea sunt suspendaţi pentru întâlnirea cu sârbii. Eu sper să joace Cristi la acest sfârşit de săptămînă şi lucrurile să intre în normal.", a încheiat tehnicianul, informează sursa amintită.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close