Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone: "Da, negociez cu Cristi Borcea. Viitorul meu este la Dinamo"

Ioan Andone: "Da, negociez cu Cristi Borcea. Viitorul meu este la Dinamo"

Ioan Andone: "Da, negociez cu Cristi Borcea. Viitorul meu este la Dinamo"
Sursa foto: ioan andone
07 Ian 2010   •   20:14

Noul antrenor al lui Dinamo ar putea fi fostul jucător şi tehnician din Ştefan cel Mare, Ioan Andone. "Fălcosul" a recunoscut, joi, că a fost la Miami şi că s-a întâlnit acolo cu preşedintele executiv "alb-roşu" Cristi Borcea pentru a negocia revenirea la gruparea dinamovistă. Cu toate acestea, Dinamo nu este singura echipă cu care Andone ar putea semna, el fiind curtat insistent şi de două grupări din Arabia Saudită şi din Ucraina.
"M-am întâlnit cu Borcea la Miami şi am vorbit despre Dinamo. Viitorul meu este la Dinamo, inima mea este la Dinamo. Încă nu ne-am înţeles dar vom mai discuta. Tratez în acelaşi timp şi cu o echipă din Arabia Saudită şi cu una din Ucraina. Dacă vin la Dinamo, vin să câştig titlul. Mai bine nu vin decât să nu câştig titlul. Încă mai sunt şanse la câştigarea titlului, dar pentru asta mai e nevoie de încă doi sau trei jucători. Cu Ţălnar nu am vorbit, dar nu e nicio problemă dacă rămâne el, pentru că e posibil să nu mă înţeleg cu Dinamo până la urmã. Vom vedea ce va fi până la reunire", a precizat "Fălcosul".
Ioan Andone a fost aproape de a ajunge la o înţelegere cu Dinamo şi în perioada imediat următoare demiterii italianului Dario Bonetti, dar atunci tehnicianul s-a înţeles cu Al-Ettifaq. Acea aventură s-a terminat, însă, repede pentru Andone, iar antrenorul a promis că va trata în luna ianuarie o revenire în Ştefan cel Mare cu Cristi Borcea şi Nicolae Badea, conform Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close