Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Negoiţă vrea să preia Rapidul deşi echipa sa de suflet este Dinamo

Ionuţ Negoiţă vrea să preia Rapidul deşi echipa sa de suflet este Dinamo

Ionuţ Negoiţă vrea să preia Rapidul deşi echipa sa de suflet este Dinamo
Sursa foto: Ionut Negoita
07 Feb 2009   •   18:40

Rapid Bucureşti a părut în ultimele luni ca un vapor in derivă atât la nivelul conducerii, cât şi pe banca tehnică şi pe teren. Situaţia disperată i-a scos pe suporterii giuleşteni în stradă, scandând împotriva lui George Copos. Totuşi, s-ar putea ca Rapidul să se redreseze odată cu instalarea unei noi conduceri, Negoiţă putând fi acela care va prelua echipa vişinie.
Decizia omului de afaceri de a se interesa pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni la club este oarecum surprinzătoare, având în vedere că este un dinamovist declarat. Acest lucru pare să nu-l împierdice, însă, pe Negoiţă, căruia îi surâde ideea de a conduce un club cunoscut din Bucureşti, deşi nu este acela pe care îl susţine. Negoiţă a început, deja, negocierile cu George Copos, părţile fiind, însă, încă departe de un acord. Fathi Taher este cotat cu şanse mari de a prelua clubul giuleştean, dar Copos afirmă că ar exista încă o ofertă din partea unui om de afaceri străin, al cărui nume nu este cunoscut încă.
"Eu merg pe ideea de a avea un singur investitor sau chiar dacă sunt mai mulţi, unul să aibă decizia, e mai greu să se ajungă ala un comun acord dacă sunt mai mulţi. Am vorbit de sumă, este una acceptabilă. Copos nu vrea să mai rămână printre acţionari, vrea să se retragă definitiv. Nu mi-e teamă că o să mi se întâmple ce i se întâmplat lui Taher. Eu o să fiu foarte atent, o să analizez foarte bine şi o să evit situaţiile ambigue. Chiar dacă am zis că sunt dinamovist, mă interesează să investesc în fotbal şi cine nu şi-ar dori să ia Rapidul. Cred că e mai puţin important că sunt dinamovist", şi-a recunoscut Negoiţă intenţiile pentru GspTV.
Copos ar putea prefera, totuşi, să vândă clubul unui om de afaceri străin, care ar putea veni cu o oferă substanţial mai bună decât cele ale lui Negoiţă şi Taher.
"Domnul Negoiţă nu e singurul om interesat de cumpărarea Rapidului, mai este cineva, un om foarte foarte foarte puternic financiar. Mult mai puternic decât mine şi mult mai puternic decât domnul Taher. Nu pot să-i dau numele, atât pot să spun, că nu este român, dar că iubeşte Rapidul foarte mult", a declarat Copos, misterios, pentru Mediafax.
Negoiţă pare foarte convins că vrea să preia un club de fotbal din România, el având în trecut o tentativă de a prelua gruparea bucureşteană de Liga 2, Progresul, aflată în grave dificultăţi financiare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close