Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iovan: Contractul meu e legat de Piţurcă, dar până la 1 mai pregătesc meciul cu Lituania

Iovan: Contractul meu e legat de Piţurcă, dar până la 1 mai pregătesc meciul cu Lituania

Iovan: Contractul meu e legat de Piţurcă, dar până la 1 mai pregătesc meciul cu Lituania
10 Apr 2009   •   14:55

Antrenorul secund al echipei naţionale, Ştefan Iovan, a declarat că FRF nu i-a propus nicio sumă pentru rezilierea contractului, deoarece înţelegerea sa este legată de cea a lui Victor Piţurcă. Astfel, Iovan a precizat că va proceda întocmai cum va proceda şi selecţionerul. ?Dacă Piţi pleacă pe cale amiabilă probabil că aşa plec şi eu, iar dacă Piţi merge la judecată, atunci şi eu voi face la fel. Depinde cum se înţelege el cu Lupescu?, a declarat Iovan pentru Mediafax.

Secundul a mai spus că până la 1 mai pregăteşte meciul cu Lituania pentru următorul selecţioner. ?Eu o să discut cu federaţia despre contractul meu după ce se clarifică lucrurile cu Piţurcă. Deocamdată nu m-a contactat nimeni, nici nu are cum, pentru că până la data de 1 mai eu lucrez la federaţie, sunt angajatul federaţiei. Eu până pe 1 mai lucrez pentru pregătirea meciului cu Lituania, pentru antrenorul următor, adică pentru cel care vine. Pentru că vreau să lăsăm omului lucrurile în regulă, că aşa e frumos?, a spus Iovan.

Despre renunţarea din partea FRF la conducerea tehnică a naţionalei, Iovan a spus că ?într-un fel e normal, având în vedere evoluţia echipei şi rezultatele, să se ajungă la o despărţire?.

Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, să-l mandateze pe directorul general Ionuţ Lupescu să ajungă la un acord cu Victor Piţurcă privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului său de selecţioner în schimbul sumei de 250.000 de euro, jumătate din suma care ar trebui achitată în cazul unei rezilieri unilaterale a contractului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close