Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liviu Ciobotariu: „Nu cunosc foarte bine adversarul, trebuie să-l studiez”

Liviu Ciobotariu: „Nu cunosc foarte bine adversarul, trebuie să-l studiez”

Liviu Ciobotariu: „Nu cunosc foarte bine adversarul, trebuie să-l studiez”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   16:43

Dinamo va întâlni în playoff-ul Europa League formaţia ucraineană Vorskla Poltava, însă tehnicianul alb-roşilor recunoaşte că nu ştie mare lucru despre adversar.

Întâlnim o formaţie din campionatul Ucrainei, o echipă care, din informaţiile care le-am cules în scurt timp, vine după trei victorii în campionat, se află pe locul doi. În preliminarii au câştigat trei jocuri şi au făcut un egal. Duminică o să merg să văd meciul lor cu Arsenal Kiev, pentru nu-i cunosc şi trebuie să-i studiez”, a spus Ciobotariu.

Antrenorul „câinilor” a confirmat că va discuta şi cu Mircea Lucescu pentru a afla mai multe amănunte despre Vorskla: „Bineînţeles că o să iau legătura cu Mircea Lucescu, cu siguranţă ne va da mai multe informaţii”.

Căpitanul Ionel Dănciulescu este convins că Dinamo se poate califica, dacă lotul va rămâne unit şi dacă evoluţia din meciul tur, care va avea loc în Ucraina, va fi una bună.

Trebuie să fim atenţi cu această echipă. Dacă suntem uniţi şi jucăm cu atenţie încă din partida din deplasare, putem merge în grupe. Trebuie să avem încredere în noi, să luptăm pentru suporterii noştri”, a precizat atacantul dinamovist pentru gsp.ro.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close