Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica, atac fără menajamente la Piţurcă: ?Nu pricepe fenomenul fotbalistic!?

Mihai Stoica, atac fără menajamente la Piţurcă: ?Nu pricepe fenomenul fotbalistic!?

Mihai Stoica, atac fără menajamente la Piţurcă: ?Nu pricepe fenomenul fotbalistic!?
29 Mar 2009   •   21:00

După înfrângerea de la Constanţa în faţa Serbiei, care a năruit speranţele ?tricolorilor? de a ajunge la turneul final al Campionatului Mondial din 2010, mai multe persoane din fotbalul românesc au arătat cu degetul către selecţionerul Victor Piţurcă. Cel mai vehement a fost oficialul Unirii Urzicei, Mihai Stoica, acesta lansând un atac extrem de dur asupra tehnicianului.

?Mai bine de atât nu puteau să joace. Domnul Piţurcă, din păcate încă selecţioner, nu a găsit vinovaţi decât pe arbitri. Vinovat pentru aceste eşecuri pe teren propriu este doar selecţionerul. Material are, degeaba spune el că nu! Este vinovat pentru modul în care a alcătuit primul 11 şi selecţia în general. Am un mesaj pentru Piţurcă: Rapid joacă excepţional, iar Lazăr şi Maftei sunt români! De asemenea, Galamaz, de la Urziceni, putea fi chemat. Sau Daniel Niculae. E adevărat că nu a dat goluri la Auxerre, dar poate că de asta are nevoie, de puţină încredere?, a tunat Mihai Stoica la adresa antrenorului naţionalei.

Conducătorul Unirii Urziceni a mai spus că nu înţelege de ce la naţională se foloseşte un sistem pentru care nu există jucători. ?Trebuie să o spunem din nou, naţionala nu trebuie să joace 4-3-3 dacă nu are jucătorii care să intre. Piţurcă nu e flexibil deloc, nu înţelege fenomenul fotbalistic, este 0 la nivel ca antrenor de cluburi. În plus, el era imaginea deznădejdii la Constanţa. Ce mesaj îi transmitea el echipei cu fes pe cap şi cu gluga peste??, a adăugat fostul manager al Stelei la GSPTV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Victor Pițurcă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close