Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu a anunţat că amicalul împotriva Greciei nu se va mai disputa

Mircea Sandu a anunţat că amicalul împotriva Greciei nu se va mai disputa

Mircea Sandu a anunţat că amicalul împotriva Greciei nu se va mai disputa
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Noi 2011   •   14:22

Meciul amical dintre România şi Grecia, care ar fi trebuit să aibă loc pe 15 noiembrie, nu va mai avea loc, a anunţat preşedintele FRF, Mircea Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate

Principalul motiv îl reprezintă faptul că elenii ar fi dorit ca partida să se joace în Germania, însă federaţia germană nu şi-a dat acceptul pentru ca meciul să aibă loc pe teritoriul său din motive de securitate.

Meciul cu Grecia nu se va mai disputa. Problema cu Grecia a fost locul de desfăşurare. Federaţia germană nu şi-a dat acordul pentru că au avut probleme cu proprii suporteri şi într-o altă ţară nu vrea Grecia”, a explicat Mircea Sandu la DolceSport.

Şeful federaţiei a dezvăluit că s-a încercat perfectarea unei alte partide amicale, dar cel mai probabil România va juca doar cu Belgia, pe 11 noiembrie: „Noi am făcut demersuri pentru Ţara Galilor şi Irlanda de Nord, dar acestea au refuzat. N-am primit răspuns de la Slovacia şi Liechtenstein, dar mai mult ca sigur că vom juca un singur meci”.

Selecţionerul Victor Piţurcă a dezvăluit că nu şi-a dorit ca meciul cu Grecia să se joace la Bucureşti, din cauza atmosferei care s-a creat în urma ultimelor scandaluri din fotbalul românesc.

Grecii şi-au dorit să joace pe Naţional Arena, dar nu am dorit noi să se joace în România, din cauza atmosferei care s-a creat. Nu se poate ca noi să jucăm aici şi să fim înjuraţi”, a spus tehnicianul, care nu a exclus posibilitatea disputării unui amical împotriva unei echipe de club: „Ne gândim şi la un amical cu o echipă din club din România, avem în calcul şi această posibilitate dacă nu se va rezolva cu un alt adversar”.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close