Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: „Probabil că argentinienii vor reveni asupra deciziei”

Mircea Sandu: „Probabil că argentinienii vor reveni asupra deciziei”

Mircea Sandu: „Probabil că argentinienii vor reveni asupra deciziei”
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iul 2011   •   13:53

Declaraţia lui Messi, care a spus că este dispus să vină la Bucureşti pentru a evolua împotriva României, i-a făcut pe oficialii români să fie optimişti că meciul cu Argentina de pe 10 august ar putea avea loc în cele din urmă.

 
E foarte important că Messi şi-a arătat disponibilitatea de a veni în România. Nu am primit încă nimic oficial de la federaţia argentiniană, dar fierb apele şi probabil că vor reveni asupra deciziei de a renunţa la meci. Lucrurile sunt ceva mai complicate la ei pentru că preşedintele are mai mult o funcţie onorifică şi au organisme care decid astfel de lucruri. În plus nu mai au nici selecţioner. Nu am primit încă nimic oficial nici despre Messi, ştiu însă că s-a discutat cu tatăl lui şi că ar urma să aibă loc o conferinţă de presă în care să se decidă tot. Noi aşteptăm în continuare”, a declarat Mircea Sandu pentru Mediafax.
 
Selecţionerul Victor Piţurcă consideră că lucrurile ar reveni la normal dacă partida cu Argentina se va disputa.
 
Lucrurile ar intra în normalitate dacă această partidă ar avea loc, nu ar fi nimic ieşit din comun. Pentru mine personal şi pentru echipa naţională, dar şi pentru suporterii naţionalei e foarte important ca această partidă să se dispute, aşa cum am mai spus-o în mai multe rânduri”, a spus antrenorul echipei naţionale.
 
De altfel, Piţurcă anunţase încă de marţi că nu va anula acţiunea echipei naţionale, pentru care a convocat deja 10 stranieri.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close