Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu l-a suspendat pe Piţurcă: Regret că l-am adus la Universitatea Craiova

Mititelu l-a suspendat pe Piţurcă: Regret că l-am adus la Universitatea Craiova

Mititelu l-a suspendat pe Piţurcă: Regret că l-am adus la Universitatea Craiova
12 Ian 2011   •   10:25

Situaţia tensionată de la Universitatea Craiova din ultima perioadă a atins marţi seară apogeul. Conflictul dintre finanţatorul Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-a încheiat cu suspendări în serie.

Managerul general a fost suspendat din funcţie pe o perioadă nedeterminată, alături de stafful său format din preşedintele Cristescu, secunzii Martin Tudor şi Gabi Boldici şi directorul sportiv Florin Marin.

Potrivit comunicatului emis de echipa olteană, până duminică va fi numit un staff tehnic interimar.

Toată nebunia a explodat marţi, când Mititelu i-a trimis vorbă lui Piţi că vrea să stea de vorbă cu el înaintea reunirii programate miercuri. Supărat după toate atacurile din această vacanţă venite dinspre patronul Univeristăţii, managerul i-a transmis că vor avea întâlnirea când va face rost de bani să-i plătească pe jucători. Acţionarul oltenilor s-a enervat teribil şi a întocmit hârtiile de suspendare pentru Piţurcă şi restul echipei sale de conducere. "I-am propus lui Piţurcă să discutăm în seara asta, dar m-a refuzat. Nu mai tolerez asemenea acte de indisciplină. Măcar o dată pe lună trebuie ca managerul să asculte de patron. Regret că l-am  adus pe Piţurcă", a declarat Mititelu la televiziunea locală Oltenia 3 TV.

Reunirea lotului de jucători a fost şi ea amânată pentru vineri.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close