Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu: „Nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede”

Mutu: „Nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede”

Mutu: „Nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   16:23

Adrian Mutu a recunoscut în cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri că nu se aştepta să revină atât de repede la echipa naţională şi a adăugat că speră să înscrie primul gol al „tricolorilor” pe Naţional Arena.

Nu mai contează ce s-a întâmplat, a trecut. În perioada în care am lipsit m-am concentrat la echipa de club. M-am antrenat cât am putut de bine pentru că nu aveam ce să fac. Până la urmă i-am demostrat selecţionerului că merit să revin la echipa naţională. M-am uitat la meciul cu Franţa cu părere de rău la televizor. Bineînţeles că mi-aş fi dorit să fiu acolo. Sincer, nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede, dar am avut mai multe discuţii şi l-am convins până la urmă pe selecţioner. L-am sunat de câteva ori, oricum eu nu am fost certat cu donmul Piţurcă”, a declarat Mutu.

Atacantul Cesenei este de părere că presa a exagerat conflictul dintre el, Gabriel Tamaş şi Victor Piţurcă: „S-au exagerat în presă motivele episodului de atunci. S-au scris multe bazaconii. Nimeni nu s-a gândit că unii dintre noi avem şi familii, dar nu mai contează acum. Atunci era după un cantonament mai lung, m-am relaxat puţin, lucru pe care i l-am explicat şi domnului Piţurcă de mai multe ori”.

În ceea ce priveşte partida cu Belarus, jucătorul român în activitate cu cele mai multe goluri marcate la echipa naţională spune că trebuie câştigat, chiar dacă nu crede că Luxemburgul poate încurca Bosnia.

Suntem motivaţi pentru meciul cu Belarus, când venim e obligaţia noastră să respectăm tricoul echipei naţionale. E un meci internaţional, chiar dacă avem şanse minime trebuie să jucăm la fel. Sper să fiu primul care dă gol pentru naţională pe noul stadion. Mi se pare aproape imposibil ca Luxemburg să producă o surpriză. Nu cred că Bosnia într-un meci cu Luxemburg o să îşi permită să dea vreo şansă adversarilor. Joacă pentru calificare şi e aproape imposibil. Nici nu mă gândesc la asta, e prea târziu , trebuia să ne fi gândit mai înainte la lucrul ăsta, să nu fi ajuns aici”, a precizat fostul jucător al Fiorentinei.


×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close