Antena 3 CNN Sport Fotbal intern N'Doye şi Daminuţă, sancţionaţi pentru viaţa de noapte. "Mergi în club, plăteşti"

N'Doye şi Daminuţă, sancţionaţi pentru viaţa de noapte. "Mergi în club, plăteşti"

N'Doye şi Daminuţă, sancţionaţi pentru viaţa de noapte. "Mergi în club, plăteşti"
Sursa foto: ousmane ndoye
04 Mar 2010   •   19:11

După ce, sezonul trecut, au pierdut campionatul din cauza jucătorilor care se gândeau mai mult la şpriţ decât la minge, conducătorii lui Dinamo îi pedepsesc pe jucători la fiecare abatere. Dinamo îi amendează pe Cristian Daminuţă şi Ousmane N'Doye pentru ieşirile în cluburi şi, mai mult, tot lotul este băgat în cantonament pentru greşeala celor doi.

"E un program pe care l-am făcut înainte de începerea returului. A făcut excepţie jocul de sâmbătă de la Piteşti, când domnul Borcea a spus că le face un cadou dacă înving la două goluri diferenţă şi nu mai intră în cantonament. Din păcate domnul Ousmane a făcut ce a făcut şi vom respecta programul stabilit. Şi el şi Daminuţă vor fi sancţionaţi, le-am făcut referate şi vor plăti pentru ceea ce au făcut. Nu cred că e tensionată atmosfera pentru că nu putem suferi toţi pentru un jucător. Conform regulamentului de ordine interioară, fiecare va plăti în funcţie de ceea ce face", a declarat Cornel Ţălnar pentru Mediafax
Referitor la partida pe care Dinamo o joacă sâmbătă împotriva Ceahlăului, Ţălnar s-a declarat optimist, dar a ţinut să sublinieză că se aşteaptă un meci foarte greu, unul din cele mai grele din acest retur.
"Vom avea un meci greu, poate mai greu decât cele de până acum. Şi asta pentru că ei poate în acest meci îşi joacă ultima şansă de a se gândi să rămână pe prima sccenă. Eu cred în mobilizarea băieţilor, că jocurile bune şi rezultatele din primele două partide îi va mobiliza în aşa fel încât ne vom putea bucura şi sâmbătă seara după meciul cu Ceahlăul. Vom analiza jocurile lor de până acum în cantonament. Nu e vorba că ne temem de ei, sunt convins că dacă vom juca la fel ca şi până acum ne vom face un meci uşor", a conchis Ţălnar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo cornel talnar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close