Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Noul preşedinte al FRF l-a confirmat pe Victor Piţurcă în funcţia de selecţioner

Noul preşedinte al FRF l-a confirmat pe Victor Piţurcă în funcţia de selecţioner

Noul preşedinte al FRF l-a confirmat pe Victor Piţurcă în funcţia de selecţioner
de M.T.    |    06 Mar 2014   •   08:42

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, l-a confirmat în funcţie pe selecţionerul Victor Piţurcă, la finalul meciului amical cu Argentina, care a avut loc miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

„Am ţinut să mă văd cu domnul Piţurcă şi staful său. I-am asigurat de susţinerea mea. Am stabilit o întâlnire cu el. Cu toţii ne dorim să facem performanţă. Am lămurit chestiunea asta şi cred că am fost ferm în ceea ce am spus”, a declarat Burleanu, citat de Mediafax.

„Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori. Vreau să ne asumăm toate opţiunile. Piţurcă şi staful său au toată susţinerea mea. O să avem un proces de consultare. Mă aştept să avem o implicare mai puternică de la el şi staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile”, a adăugat noul preşedinte al federaţiei.

Victor Piţurcă a confirmat că a discutat cu Burleanu şi consideră că rezultatul alegerilor de la FRF este unul excelent.

„Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Ăsta e adevărul. Eu am spus că Gică Popescu merita o şansă, dar noul pentru fotbalul românesc trebuia să înceapă. În plus nu am nimic de adăugat”, a spus antrenorul echipei naţionale.

„Domnul Burleanu a venit în cabina antrenorilor şi mi-a spus să vă confirm că vom colabora în viitor. Dacă se gândeşte la o schimbare este în tregulă. Nu-mi place însă să se creadă că Victor Piţurcă rămâne la naţională pentru contract, ci pentru că actuala conducere are încredere în Victor Piţurcă. După meci, Burleanu a venit în cabină şi ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus că am fost confirmat”, a mai precizat Piţurcă.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close