Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Patronul de la Dinamo, anunț-șoc după dezastrul în fața Viitorului: E lipsă de bun simț, e bătaie de joc!

Patronul de la Dinamo, anunț-șoc după dezastrul în fața Viitorului: E lipsă de bun simț, e bătaie de joc!

 Patronul de la Dinamo, anunț-șoc după dezastrul în fața Viitorului: E lipsă de bun simț, e bătaie de joc!
30 Oct 2017   •   23:16

Finanțatorul "câinilor", Ionuț Negoiță, și-a desființat jucătorii după înfrângerea pe teren în fața echipei lui Hagi și a confirmat beția dinaintea meciului din Cupa României.

"Pe Steliano Filip îl tot așteptăm să devină fotbalist. E adevărat ce s-a scris în presă. Au făcut beție până dimineață la Piatra Neamț! Ne mirăm că pică din picioare, că fac entorse. I-au învârtit jucătorii de la Viitorul ca pe titirez. Și Hanca la fel, le-am dublat salariile. Le-am dat apartamente cu trei camere. Fotbal nu mai joacă băieții ăștia. Au fițe-n cap. Am zis să tac din gură, dar văd că lumea pe mine mă-njură. Dar să fiu bătaia de joc a unor..... în niciun caz profesioniști. Mai mult decât atât îi învață și pe cei mici care vin din urmă, ei sunt un fel de tătici care-i învață cum e fotbalul. La bani sunt primii. Ce voi face de acum înainte? Caut soluția de a găsi pe cineva care să vină, cineva mai motivat, sunt singur, am făcut foarte multe lucruri. Am renovat la Săftica, un cantonament cu patru stele. Puțini au ce avem noi în Liga I. N-au fost chiar șase la petrecere, eu v-am nominalizat capii răutăților. Ce lipsă de bun simț, ce bătaie de joc. Toți cei care au fost acolo au fost penalizați cu 3.000 de euro și de mâine vor rămâne și fără mașini", a declarat Ionuț Negoiță, la Digisport.

FC Viitorul Constanţa a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (2-0), luni seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chiţu (7), George Ţucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52) şi Ionuţ Vînă (80).

×
Subiecte în articol: Dinamo Ionut Negoita
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close