Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă ameninţă cu demisia din cauza declaraţiilor lui Becali. Finanţatorul spune că e vorba de probleme legate de garanţii materiale

Piţurcă ameninţă cu demisia din cauza declaraţiilor lui Becali. Finanţatorul spune că e vorba de probleme legate de garanţii materiale

Piţurcă ameninţă cu demisia din cauza declaraţiilor lui Becali. Finanţatorul spune că e vorba de probleme legate de garanţii materiale
07 Aug 2010   •   10:44

UPDATE. Patronul stelist Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că problemele care au intervenit între el şi antrenorul Victor Piţurcă sunt legate de garanţii materiale, subliniind că este posibil ca tehnicianul să revină la antrenamente chiar de duminică, potrivit Mediafax.

 


Antrenorul Stelei, Victor Piţurcă, a ameninţat că demisionează după ce s-a certat vineri dimineaţă la stadion cu patronul Gigi Becali.

Ex-selecţionerul i-a reproşat lui Becali declaraţiile prin care îi ataca pe suporteri şi prin care l-a numit "angajatul meu". I-a cerut să semneze nişte garanţii, însă finanţatorul a refuzat, potrivit gsp.ro.

Victor Piţurcă şi Gigi Becali au fost protagoniştii unei dispute verbale violente, la capătul căreia primul l-a anunţat că pleacă de la Steaua dacă nu-i vor fi îndeplinite anumite condiţii.

Nemulţumirile lui Piţurcă s-au adunat după meciul cu Universitatea Craiova, atunci cînd Gigi a fost foarte prezent în apariţiile TV. După ce s-a întîlnit faţă în faţă cu Becali miercuri la prînz şi i-a reproşat poziţia dură pe care a avut-o la adresa fanilor, picătura care a umplut paharul a fost următoarea declaraţie a latifundiarului: "Pînă la urmă, Dragomir are dreptate, eu sunt patron şi Piţurcă e doar un angajat!".

Prima ceartă a avut loc la telefon, joi seară, însă totul a sărit în aer sâmbătă dimineaţă. Becali a mers la stadionul din Ghencea pentru o întâlnire faţă în faţă cu Piţurcă. "Nu mai suport declaraţiile pe care le faci şi prin care creezi numai tensiune. Ba cu suporteri, ba că eu sînt angajat, ba că Tătăruşanu a greşit. Gata, nu mai suport!", i-a reproşat Piţurcă. "Aşa... Şi ce vrei?", i-a replicat Gigi pe un ton dur.

"O să facem un contract clar în care stipulăm nişte condiţii pe care eu le cer şi pe care să le semnezi, altfel eu nu mai stau la echipă", a continuat Piţurcă. Tehnicianul în vîrstă de 54 de ani vrea clauze concrete prin care să i se plătească sume mari de bani dacă Becali mai face comentarii la adresa lui, a jucătorilor şi a ultraşilor. Finanţatorul nu numai că nu a fost de acord, dar s-a simţit şi ofensat şi a refuzat. Apoi a plecat de la stadion.

Imediat, Piţurcă şi-a anunţat colaboratorii din staff că nu merge sub Tîmpa, pentru meciul steliştilor cu FC Braşov. Jucătorilor li s-a zis că antrenorul va ajunge la Braşov separat, cu maşina personală. "Neagoe şi Boldici au condus echipa sub Tîmpa", iar Piţi s-a dus de la stadion acasă, în Pipera. Becali a ajuns apoi la palat, unde alături de apropiaţii săi a încercat să găsească soluţii pentru a-l întoarce pe ex-selecţioner.

Piţurcă s-a ţinut însă tare pe poziţii: "Eu nu mă mai întorc dacă nu semnează actele. Altfel nu se poate face nimic la Steaua şi nu dau nici un pas înapoi". Vineri seară, el a văzut meciurile Rapid - Oţelul şi Brăneşti - Craiova de acasă, în timp ce elevii săi şi întreg staff-ul se aflau deja la Braşov.

Vineri noapte, şefii Stelei au purtat în continuare discuţii cu Piţi pentru a încerca să-l înduplece să revină asupra deciziei şi să meargă la meciul de astă-seară. Antrenorul nu a dat nici un pas înapoi şi a repetat că aşteaptă ca sâmbătă, cel mai tîrziu la ora 15:00, să-i fie semnate actele de către Becali, altfel nu va merge la Braşov şi nu va conduce echipa de pe bancă.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close