Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă ar putea părăsi Craiova: Situaţia financiară este critică

Piţurcă ar putea părăsi Craiova: Situaţia financiară este critică

Piţurcă ar putea părăsi Craiova: Situaţia financiară este critică
07 Dec 2010   •   19:45


Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că nu este exclus ca el să plece de la echipă dacă nu se rezolvă situaţia financiară a clubului. "Eu am cerut la început, când am venit la Craiova, ca situaţia financiară să fie stabilă, ca să pot să aduc jucători şi să ne batem pentru primele 3 locuri, fiindcă aşa am promis suporterilor. Sunt datorii foarte mari şi există şansa să nu mai continui la Craiova", a declarat Piţurcă.

Antrenorul Craiovei crede că echipa sa este într-o situaţie critică din punct de vedere financiar. "Dacă nu aş fi venit cu o sumă de bani cu care am împrumutat clubul, nu ştiu dacă clubul şi-ar fi putut desfăşura activitatea. Acum nu mai sunt bani! Jucătorii au câteva luni de când nu sunt plătiţi, iar taxele către stat nu sunt plătite de cîţiva ani. Universitatea trebuie ajutată de toată lumea", a spus Victor Piţurcă.

"Ne poate ajuta numai patronul Universităţii. Eu am vorbit cu anumiţi oameni care ar vrea să vină să investească la club. Este însă o neîncredere mare în patronul Universităţii, dar oamenii vor să ajute în acest club. Nu ştiu ce se va întâmpla. Când am venit eu, erau angajaţi ai clubului care nu îşi primiseră salariile de 8-10 luni de zile. Au fost datorii foarte multe, iar dacă nu plăteam din puţinul meu, era foarte greu".

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Universitatea Craiova
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close