Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă are încredere: Steaua poate da lovitura la Lyon

Piţurcă are încredere: Steaua poate da lovitura la Lyon

Piţurcă are încredere: Steaua poate da lovitura la Lyon
05 Noi 2008   •   13:31

Steaua Bucureşti îşi joacă miercuri seară ultima şansă pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. Fără un rezultat mare la Lyon, roş-albaştrii rămân în luptă doar pentru Cupa UEFA, însă Victor Piţurcă, selecţionerul României, are încredere în elevii lui Dorinel Munteanu. ?Steaua nu are nimic de pierdut şi tocmai de aceea poate da lovitura cu Lyon?, a declarat Victor Piţurcă la GSP TV.
Cu un nou antrenor pe banca tehnică, roş-albaştrii încearcă să-şi ia revanşa după umilinţa suferită în Ghencea, în urmă cu două săptămâni. Steaua este o echipă valoroasă şi experimentată, care poate câştiga pe terenul lui Lyon, crede Victor Piţurcă: ?Speranţe trebuie să ne facem, pentru că Steaua are mare experienţă în grupe şi nu mai are ce să piardă spre deosebire de CFR care a avut ce să piardă?.
Antrenorul echipei naţionale mizează pe ambiţia roş-albaştrilor şi pe relaxarea francezilor după ce echipa lui Claude Puel a câştigat cu 5-3 în Ghencea: ?Steaua poate produce supriza, acel 5-3 din Ghencea îi va deconcentra pe francezi. Orice va face Puel, jucătorii nu vor mai fi ca în partida tur de la Bucureşti?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close