Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Dacă elevii mei fac precum Traore îşi pot lua adio de la salariu pe 3-4 luni

Piţurcă: Dacă elevii mei fac precum Traore îşi pot lua adio de la salariu pe 3-4 luni

Piţurcă: Dacă elevii mei fac precum Traore îşi pot lua adio de la salariu pe 3-4 luni
29 Sep 2010   •   17:38

Managerul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a comentat faza din minutul 31 al partidei dintre AS Roma şi CFR Cluj, când atacantul ardelenilor, Lacina Traore, scăpat singur pe partea stângă, a preferat să şuteze pe direcţia lui Lobonţ, în loc să paseze în lateral lui Culio, care avea toată poarta în faţă şi care putea marca foarte uşor.

Traore a nimerit bara porţii lui Lobonţ şi a fost ţinta criticilor. "Dacă eram aseară în locul lui Traore la meciul cu AS Roma, sută la sută pasam coechipierului. Dacă CFR marca atunci, şi era foarte simplu să marcheze, câştigau. Le-am şi zis băieţilor, dacă face unul aşa, salariul lui pe 3-4 luni se duce", a declarat Piţurcă.

Mijlocaşul Juan Culio a declarat că s-a supărat pe coechipierul său pentru că nu i-a pasat într-o situaţie favorabilă. "Am jucat foarte bine, suntem pe drumul cel bun. M-am supărat pe Traore că nu mi-a pasat, a fost egoist. Nu pot să reproduc acum ce i-am zis după meci. Vrem să trecem de faza grupelor, dar va fi foarte greu. Am jucat mai bine ca acum doi ani, dar am pierdut (n.r. scor 1-2), din păcate", a afirmat Culio.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma CFR Cluj Victor Pițurcă
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close