Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă, după remiza cu Argentina: Acest rezultat înseamnă foarte mult, dar încă mă gândesc la ratarea calificării

Piţurcă, după remiza cu Argentina: Acest rezultat înseamnă foarte mult, dar încă mă gândesc la ratarea calificării

Piţurcă, după remiza cu Argentina: Acest rezultat înseamnă foarte mult, dar încă mă gândesc la ratarea calificării
de M.T.    |    06 Mar 2014   •   08:52

La finalul remizei cu Argentina, selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a recunoscut că încă se gândeşte la ratarea calificării la Cupa Mondială din Brazilia.

„A fost un meci important pentru noi, l-am trecut cu bine. Era foarte important să nu pierdem şi am reuşit asta după un joc bun. Cred că rezultatul este echitabil, deşi am înţeles că golul nostru a fost valabil. Dar nu mai contează acum, i-am felicitat pe băieţi pentru felul în care au jucat. Acest rezultat înseamnă foarte mult. Când joci cu o echipă din primele trei din lume şi obţii un rezultat de egalitate încrederea jucătorilor creşte”, a spus Piţurcă.

„Eu sunt îngândurat însă pentru că nu ne-am putut califica la turneul final. Durerea mai persită încă”, a adăugat selecţionerul.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Argentinei, Alejandro Sabella, este de părere că elevii săi ar fi meritat să câştige la Bucureşti.

„O primă repriză echilibrată, România a închis foarte bine jocul. În prima repriză jocul nostru s-a bazat mai mult pe sclipirele individuale, în a doua pe forţa echipei. În cea de-a doua noi am avut mai multe şanse de a marca, dar şi România a avut ocazii pe contraatac. Cred că după cum a decurs jocul meritam să câştigăm”, a declarat Sabella.

Tehnicianul sud-american a spus că actuala echipă a României „are ambiţie, se învârte în jurul lui Bourceanu şi cred că are un viitor frumos. Azi a făcut un meci bun”.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close